poziomka707 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 witam wszystkich wybaczcie jeśli coś niedokładnie opiszę. Jestem posiadaczką Primery P11 hachback, silnik 1,6. auto jest dwa dni po wymianie pasków klinowych i zaniepokoił mnie fakt, że przy zmianie biegów wskazówka na obrotomierzu nie spada na dół tylko utrzymuje się na poziomie 2000 obrotów lub wyżej. czasem spadnie a czasem utrzymuje się tak cały czas. na starych paskach nigdy takiej sytuacji nie było. troszkę mnie to niepokoi. czy paski zostały zle dobrane przez mechanika? z góry dziękuję za odpowiedzi. poziomka707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Koleżanko poziomka paki wielorowkowe nic nie mają tu do tego, zbieg "okoliczności". Pprzerabiany temat...tu masz odp.#2 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/105555-p11144-wysprzęglony-trzyma-obroty-zbyt-wysokie/ Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.