Gość evison Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam Orientuje sie może ktoś w którym miejscu znajduje sie ten czujnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No cóż , i mnie dopadł ten problem zaświeca mi się kontrolka poduszek- diagnoza "moduł poduszek drzwi lewych". Jak wygląda już wiem, gdzie się znajduje ? Czy ktoś może wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No cóż , i mnie dopadł ten problem zaświeca mi się kontrolka poduszek- diagnoza "moduł poduszek drzwi lewych". Jak wygląda już wiem, gdzie się znajduje ? Czy ktoś może wie. Można spróbować zastosować tą procedurę KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyl Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jeśli nie wypięła/poluzowała się jakaś kostka w układzie(np. pod fotelem) to najprawdopodobniej przyczyną jest przerwa w obwodzie taśmy spiralnej w kierownicy. I od tego zacznij sprawdzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyl Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 z tym ze komp wyświetla komunikat dotyczący właśnie uszkodzenia czujnika uderzenia drzwi lewych.Błąd B1120 fakt iż za wiele się nie dowiedziałem, ponieważ w dostępnych programach nie ma Tiidy A tak w ogóle .... Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2017 ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie pozostaje nic innego jak podjechać do ASO, oni naprawią alllle rachunek może być wysoki, boo powiedzą że czujnik był do wymiany i wsadzili nowy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 I co z tego że komp pokazuje czujnik? Odepniesz wtyczkę i też pokaże czujnik. I również NAJLEPSZEGO w 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyl Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 o i to jest jakiś trop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.