DINO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zawsze zakładam Barakudy ale leżały hanki na półce, to pomyślałem aby założyć no i zonk Oczywiście dostarczam auto dla niedowiarków i dla stroicieli auto na Barakach luzik i działa na zimnym a na Hankach kichnie i brak reakcji na gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 zawsze zakładam Barakudy ale leżały hanki na półce to pomyślałem aby założyć no i zonk oczywiście dostarczam auto dla niedowiarków i dla stroicieli auto na Barakach luzik i działa n azimnym a na Hankach kichnie i brak reazkcji na gaz DINO potwierdzasz to co ostatnio nie raz słyszałem od innych gazowników - że Barakudy są lepsze od Hana na początku jak Baraki wchodziły na rynek to podchodzili do nich z dystansem bo były jeszcze niesprawdzone a Hanki już wiele lat na rynku... ale teraz po kilku latach większość poleca Baraki, a cena też b. podobna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.