mlodyyy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Cześć wszystkim, Jakiś czas temu padł mi wyświetlacz w moim p12 1.8 z 2003roku (benzyna), sprawa jest o tyle dziwna że nic nie mrugał nie psuł się tylko jak zawsze po uruchomieniu samochodu przestał działać, w słoneczne dni gdy świato pada na wyświetlacz przez tylnią szybę widać na ekranie delikatnie menu, trochę wygląda jakby podświetlenie padło. I tu mam pytanie do was, miał ktoś podobną sytuację z was i czy da się go odratować jeszcze czy tylko wymiana? I jak go ewentualnie wymienić? jak się dostać do niego do demontażu?? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Demontaż jest banalny, wyświetlacz idzie kupić za 25 cebulionówWysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyyy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 a jakoś kokretniej jak się do teog zabrać czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Chwytasz za ramke z nawiewami (ta co dolega do displaya) podciągasz do siebie. Następnie jeśli chcesz możesz odpiąć wyłącznik awaryjny, jak odsuniesz tą maskownice to masz 4 śrubki i "włala". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyyy Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Właśnie w wolnym czasie zdemontowałem go, wielkie dzięki ale mam jeszcze jedno pytanie Numer seryjny musi być taki sam? przykładowo na allegro większość wyświetlaczy są serii pierwsz cyfra 2/3 a ja mam 50439185 H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.