Daniel_I Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jako że coś mały ruch tutaj, to zacznę wątek o niczym. Dziś na liczniku zagościł u mnie przebieg pięciocyfrowy - niestety ze względu na miejsce, w którym na liczniku pojawiła się liczba 10000 nie byłem w stanie sfotografować dokładnie tej wartości, na parkingu było już trochę więcej: BTW. gdyby ktoś się zastanawiał czy da się podpiąć dysk zewnętrzny do portu USB w NC3, to mogę potwierdzić, że się da: Wszystko działa równie dobrze jak w przypadku pendrive - trzeba tylko wziąć pod uwagę, że indeksowanie nośnika zewnętrznego odbywa się w locie i ta informacja nie jest nigdzie zapisywana, więc dla np. kilkudziesięciu tysięcy plików może to trwać dłuższą chwilę po włączeniu odtwarzacza. Oczywiście trzeba było zmienić system plików z exFAT na NTFS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcs Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mnie ostatnio zaskoczyło 6666 jednak nie zdążyłem wyjąc telefonu a z zatrzymać się nie było jak. Następna rocznica na 7777. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.