Jurand15 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie,ale czuwa nad tym by climatronik utrzymywał zadaną temperaturę Pewnie tak, ale w świetle powszechnego "zadowolenia" klimatronikiem w QQ zabrzmiało dosyć zabawnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Może QQ tak jest. Ja mam jeszcze scenica II i tam też jest podobna "zaślepka" i tam jest GPS a czujnik tem. wew. jest w obudowie lusterka wewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian815 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Znacie jakiś dobry serwis na Śląsku. Edytowane 22 Lutego 2017 przez damian815 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 http://sklep.czyszczenia.pl/sklep/pielegnacja-i-konserwacja-dla-alergikow/premium-904-preparat-wnetrz-comfort Ponoć bardzo dobry preparat do usuwania trzeszczenia wewnątrz kabiny Używają tego w serwisach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jacko - musi być dobry, skoro wykupili i nawet strona się nie otwiera ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Oni cały czas się rozwijają z handlem,link poprawiony kieruje bezpośrednio do strony przedmiotu. http://sklep.czyszczenia.pl/sklep/pielegnacja-i-konserwacja-dla-alergikow/premium-904-preparat-wnetrz-comfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Właściwości podobne a cena trochę niższa http://www.motochemia.pl/k2-suchy-smar-teflonem-ptfe-400ml-spray-p-1264.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Z wyjątkiem jednego...w tunapie wymieniono również konserwację pasów,w K2 jest wszystko wymienione ogólnikowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Miałem na myśli usunięcie skrzypienia i trzeszczenia plastików, po co przepłacać kiedy nie widać różnicy ;)U mnie ostatnio pojawiły się trzaski przy boczkach środkowego tunelu,spryskałem dobrze zwykłym plakiem i przestało trzeszczeć Edytowane 8 Marca 2017 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 No tak,plakiem do plastiku to pasuje.Nie no ja dałem linka na ten preparat tylko z powodu słabo zwijających się pasów.To był jeden jedyny powód,a że jest też na skrzypienie...Choć fakt są tańsze środki na skrzypienie. A tak odbiegając od tematu Tz...jak jeździsz to na skrzyżowaniu nie masz uczucia zdejmując nogę z gazu,że za chwilę zgaśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nic takiego nie zauważyłem, muszę zwrócić na to uwagę.Ma to mieć oczywiście związek z naszymi modyfikacjami w S/S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 To nie chodzi o to że coś się dzieje z autem,o nie! To tylko takie wewnętrzne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Masz rację, na początku tak miałem, że patrzyłem na wskaźniki czy pracuje silnik Jeszcze zaraz po odpaleniu palec odruchowo leci w kierunku przycisku Edytowane 8 Marca 2017 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witajcie,czy ktos rozwiazal problem skrzypiacej deski przy szybie przedniej.Chodzi mi o wlasna metode wyciszenia skrzypienia czy najlepiej meczyc aso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witajcie,czy ktos rozwiazal problem skrzypiacej deski przy szybie przedniej.Chodzi mi o wlasna metode wyciszenia skrzypienia czy najlepiej meczyc aso? W serwisie z tego co tutaj wszyscy piszą zbyją Cię,że TTTM Ja rozwiązałem to w ten sposób: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/108358-demonta%C5%BC-kratki-nawiewu-na-szyb%C4%99-kto%C5%9B-to-robi%C5%82/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Piekna robota.Zrobi sie cieplej to musze tam zajrzec.Dzieki za pomoc.Aha co to za tasma ktora wykorzystales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bawełniana taśma izolacjna do kupienia w dobrym sklepie elektronicznym za 14 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ponieważ przez tą taśmę szczelina na łączeniu deski i tej przedniej listwy trochę się powiększyła dzisiaj to troszkę ulepszyłem . Oderwałem taśmę w miejscu styku obydwu elementów i skleiłem je takim klejem http://www.technicqll.pl/index.php/pl/produkty/kleje-b%C5%82yskawiczne/38-%C5%BCel-do-pp,-pe,-ptfe Oczywiście miejsce łączenia odtłuściłem benzyną ekstrakcyjną i przesmarowałem PRIMEREM z tego zestawu.Teraz jest lepiej niż po fabryce Jutro wrzucę fotkę,bo jak kończyłem to było już za ciemno> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ta zaślepka to jest raczej od GPS. Czujnik zmierzchu i wycieraczek jest tak jakby za lusterkiem. Czujnik zmierzchu jest na podszybiu z lewej wielkosci 2 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi