matador41 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Czy ktos wymieniał sondę? Jak tak to na jaką. A może ktos podpowie jaka u siebie ma i nie szwankuje. Caly czas wyskakuje i błąd sondy uboga dawka paliwa. Wymieniłem juz 2 sondy wymieniałem kiedyś w P12 (ten sam silnik) sondę regulacyjną na denso, do dziś sprawuje się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq84 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wróciłem od mechanika, posprawdzał wszystko i padło na przepływomierz jak się okazało mam jakąś mierną chińszczyznę. W okolicy nie ma żadnego x traila w benzynie wiec zostałem zmuszony aby zaryzykować i zamówiłem nowy. Jutro wszystko sie okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mi błąd wyskoczył 1 raz, po czym zamówiłem emulator prosty ponieważ kątowy o katalizator się blokował podczas wkręcania, mówię o sondzie 2 patrząc od góry, prawie rok już spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq84 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam dla wszystkich zainteresowanych okazało sie ze mialem luźny łańcuch na rozrządzie okolo 1 cm łańcuch kupywalem zwykly i sie rozciągnął teraz kupiłem z serwisu mam nadzieje ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi