Yaro999 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam chciałbym zaczerpnąć informacji na temat awarii skrzyni biegów. Przeczytałem sporo postów i nie znalazłem informacji odnośnie tego przy jakim przebiegu lubią się posypać i jakie sąpierewsze objawy. Mam przejechanie prawie 220000 i jak narazie skrzynia wydaje się sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A wiec po co.szukasz problemu tam gdzie go.nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie słyszałem aby był jakiś limit kilometrów w tych skrzyniach - raczej jak dbasz tak masz - jak działa wymień olej i ciesz cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro999 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Tak z ciekawości chciałem się dowiedzieć bo dużo osób pisze by wymieniać łożyska bo jak nie to skrzynia poleci. Oliwa jest swiezutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jak nienzgrzytasz, nie szarpiesz, oliwka swierzutka to jezdzic i siencieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro999 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.