Silv3r Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam, w mojej świeżej zetce w środkowym schowku (podłokietnik) jest zabudowane male czarne urzadzenie z podpietymi dwoma przewodami. Czy ktos moze wie co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 to chyba moduł bluetooth (albo instalacja pod niego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Rozbierasz ja cala xd? To chyba sama instalacja pod modul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silv3r Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Działam co moge. Te pseudo ksenony okazaly sie zwyklymi poleczonymi reflektorami halogenowymi tylko z domieszka chinszczyzny udawaly xenony. Powinienes mi paczke na święta przysłać na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 To już wiadomo kto od kogo kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Troche wtopa z tymi reflektorami. to co na zdjęciu to miejsce na moduł bluetooth fabryczny* Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silv3r Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 z 4k zł w plecy, chyba że ktoś wspomoże;) Ale słabo wierze że ktoś rozdaje coś za pół darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 W temacie rozpoznania elementu-odpadła mi jakaś część 710. Czy ktoś wie do czego to służy i ile będzie kosztować naprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pewnie korek od chlodnicy bo jakiś czajnik narysowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 To je lampa alladyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi