Yonex Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dzień dobry. Problem polega na popiskiwaniu dmuchawy od 2 biegu wzwyż. Na pierwszym biegu jest OK. Auto wyposażone w klimatyzację automatyczną. Da radę to jakoś samemu ogarnąć czy szukać jakiegoś speca? Dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamz5jeep Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 U mnie jest tak samo a zaznacze ze to nowy juke 2016 lekko popiskuj Wysłane z mojego HUAWEI Y625-U21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Można spróbować wd40 na włączonej dmuchawie psikać do wlotu. Pomoże na jakiś czas, jak nie to wymiana łożyska lub całego wiatraka - kupa nieprzyjemnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Miałem taki sam objaw w tamtą zimę po myciu auta na myjni i do tego mróz zaczęło piszczec pomogło wstawienie auta do garażu ogrzewanego i dmuchawa na max plus temperatura na max po 10 min wszystko się wysuszylo i odparowalo piski jak do tej pory nie wróciły. Ja bym niczym nie psikal na elektryczny silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.