Sonic Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Z nudów postanowiłem wymienić tylne szyby na korbkę na wersję elektryczną. Pytanie co potrzebuje do tej operacji? Na pewno 2x podnośnik elektryczny i przełącznik na drzwiach przednich kierowcy na 4 szyby. Co z wiązką? Wystarczy sama wiązka drzwi tylnych i wpinamy się we wiązkę słupka czy może potrzeba całej wiązki aż do przełączników w drzwiach kierowcy? Do lusterek elektrycznych też wystarczy dokupić lusterka i przełącznik a instalacja jest gdzieś ukryta czy trzeba mieć wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wszystko łącznie z innym modułem komfortu który to trzeba kodować pod swój vin, a ASO nie podejmie się kodowania używki. Tu nie jest jak w normalnych markach ze wszystko jest gotowe i P&P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Lusterka są już przygotowane pod elektryki Jesteś pewnien, że tylne szyby są podłączone do modułu komfortu? Bo aż mi się wierzyć nie chce. Będe musiał sprawdzić po schematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jak są przygotowane to podepnij się i sprawdź czy działają. Wiazka dochodzi tylko do przelotki w drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.