chudy__ Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Czy ktos sie orientuje czy wieloklin kierownicy w t2 przed liftem z poducha jest taki sam jak w innych autach nissana z podobnych lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Z tego co wiem to na 98% jest ten sam i nawet w primerze jest ten sam,co do innych nissanów nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 ok.generalnie to rozchodzi sie o sama nabe bo do terrano kosztuje 150zl a do innych nissanow mozna dostac za 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Sprawdź dokładnie te naby, Ja kupiłem do t1 i jest zupełnie inny wieloklin(taki drobny) i trochę większa średnica otworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 no wlasnie ciezko z tym spradzeniem i chyba sobie odpuszcze bo nigdie konkretnie nie moge sie dowiedziec wymiarow itp kupie poprstu pod t2 z poduszka i tyle bo widze ze nikt nie kombinowal a ryzykowac nie bede bo wyjdzie mi to jeszcze drozej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ustawodawca dał nam prawo zwrotu zakupów przez internet, a większość sklepów motoryzacyjnych też ma możliwość zwrotu towaru, bo to nagminne że coś nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Święte słowa hugh-h Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.