kamilandro Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, w moim modelu nie działa ustawienie fotela kierowcy w poziomie. Brakowało silniczka, który dokupiłem, ale regulacja nadal nie działa. "Wyrobiony" jest plastikowy trybik, taki jak tu: https://www.amazon.com/MotorKing-Nissan-Altima-Murano-instruction/dp/B00BKTWVPW Okazuje się, że taką część można kupić głównie za granicą - bez problemu, ale ta mała, plastikowa część kosztuje co najmniej 90 zł + wysyłka drugie tyle. W salonie Nissana w PL te plastikowe elementy kupuje się łącznie z silniczkiem, gdyż nie są sprzedawane oddzielnie, a łączny koszt wynosi około 1 100 zł + oczekiwanie 2 - 3 tygodnie. Czy ktoś posiada na zbyciu lub wie, gdzie można coś takiego kupić ? Pytanie, czy dorobienie takiej części miedzianej jest możliwe ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonb5fl Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 alledrogo lub olx cały kompletny fotel czasami bardziej opłaca się kupić jak pojedyncze części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko70 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam serdecznie u mnie tez nie dziala regulacja fotela od kierowcy Niedostepne rowniez w ASO A potrzebna tylko taka mala zebatka plastikowa Moze ma ktos z Was taka Chetnie odkupie Zapomnialem napisac Nissan Primera P 11 po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam. Nie wiem czy kupiłeś już czy nie ale no olx gość ma na sprzedaż. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilandro Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, kupiłem od kogoś w Polsce te zębatki, sprawa nieaktualna. Na przyszłość - zębatki dostępne są na ebay'u i czasami na aukcjach w Polsce. Zanim kupiłem nowy trybik zakupiłem używany fotel - potrzebowałem silniczka i myślałem, że przy okazji nabędę zębatki. Okazało się jednak, że plastikowe zębatki były "wyrobione" i nie nadawały się do użytku. Zakup fotela jest dobrym rozwiązaniem, ale przed zakupem trzeba go sprawdzić. Lepiej więc szukać nowych trybików. Ważne: plastikowe zębatki mają dwa różne tłoczenia wewnątrz - jedno standardowe dla foteli Murano, inne tłoczenie jest w zębatkach od Nissana 350Z, akurat w jednym z moich foteli jest takowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 podobna historia jest z regulacją kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonb5fl Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jaki kolor masz tego fotela i stan może jakieś foto być może bym odkupił od Ciebie ten fotel jak jest ładny i zbyteczny Tobie za dobrą cenę poszycie skórzane by mi się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk_wl Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witam, w moim modelu nie działa ustawienie fotela kierowcy w poziomie. Brakowało silniczka, który dokupiłem, ale regulacja nadal nie działa. "Wyrobiony" jest plastikowy trybik, taki jak tu: https://www.amazon.com/MotorKing-Nissan-Altima-Murano-instruction/dp/B00BKTWVPW Okazuje się, że taką część można kupić głównie za granicą - bez problemu, ale ta mała, plastikowa część kosztuje co najmniej 90 zł + wysyłka drugie tyle. W salonie Nissana w PL te plastikowe elementy kupuje się łącznie z silniczkiem, gdyż nie są sprzedawane oddzielnie, a łączny koszt wynosi około 1 100 zł + oczekiwanie 2 - 3 tygodnie. Czy ktoś posiada na zbyciu lub wie, gdzie można coś takiego kupić ? Pytanie, czy dorobienie takiej części miedzianej jest możliwe ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.