Billy8 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam W mojej Mikrze mam rozregulowana linkę od sprzęgła nie chcę kręcić tym plastikowym kółkiem od regulacji na czuja metodą prób i błędów czy jest na to jakiś sposób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sposób jest taki że sam jako kierowca musisz wyczuć kiedy sprzęgło ma łapać nie za wysoko i nie za nisko Jak np do połowy wcisniesz sprzęgło i bieg wejdzie bez problemu to jest za mocno naciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 kolega wyżej ma rację, z tym że czasem jak patrzę u znajomych to różnie mają to ustawione (pod siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy8 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sposób jest taki że sam jako kierowca musisz wyczuć kiedy sprzęgło ma łapać nie za wysoko i nie za nisko Jak np do połowy wcisniesz sprzęgło i bieg wejdzie bez problemu to jest za mocno naciągnięte dziękuję bardzo za poradę tak uczynię kolega wyżej ma rację, z tym że czasem jak patrzę u znajomych to różnie mają to ustawione (pod siebie) Dziękuję bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.