Josef1978 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 W trakcie jazdy gdy obroty spadają np.gdy wrzuca się Luz na dojeździe do skrzyżowania obroty z wyższych spadają do prawie zera i czasem zgaśnie a czasem wkreci się tak jak powinno być na luzie. Po za tym pali na dotyk. Może ktoś pomóc? Z góry dziekuje Auto to Almera 1.5 66kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 najczęstsze przyczyny takich objawów to zabrudzona przepustnica lub przepływka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 obstawiam przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Josef1978 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Można to samemu ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ogólnie spraws powietrza. Może być też filtr lub zabrudzony kanał, przepływomierz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemix2 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wyczyścić przepustnicę. Miałem to samo. Po wyczszczeniu i zmianie świec problem ustąpił. Mechanik również czyścił mi przepływomierz Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switch Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 W trakcie jazdy gdy obroty spadają np.gdy wrzuca się Luz na dojeździe do skrzyżowania obroty z wyższych spadają do prawie zera i czasem zgaśnie a czasem wkreci się tak jak powinno być na luzie. Po za tym pali na dotyk. Może ktoś pomóc? Z góry dziekuje Auto to Almera 1.5 66kw Przepustnica do czyszczenia i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.