JACCOOLL Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam wszystkich, mam problem z wodą w korytku przy fotelu pasazera, nie wiem czy zbiera się podczas mycia myjka ciśnieniowa czy podczas intensywnej ulewy. Jeśli ktoś miał ten sam problem proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Uszczelka drzwi, obejrzyj dokładnie czy gdzieś nie pęknięta, mi na wakacjach przez tą uszczelkę pływał środek jak lało cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Albo zapchane podszybie lub nieszczelna przednia szyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACCOOLL Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wydaje mi się że to będzie wina uszczelki drzwi a nie nieszczelna przednia szyba. Taka sytuacja ( woda w korytku przy fotelu ) przytrafiła mi się dopiero drugi raz. Dzisiaj strasznie lało i nic sucho ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 U mnie miało znaczenie jak był zaparkowany samochód, jak lewa strona stała wyżej to było ok, a jak prawa stała wyżej to lało się, obejrzyj w jakim stanie uszczelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.