OmenCZ Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam, od kilku dni jestem posiadaczem Nissana murano 2007 z gazem. Dzien po zakupie zalalem caly bak PB98 i caly bak gazu w PL. Na gazie chodzil ladnie, po przelaczeniu na benzyne mignal check engine ale zgasl i dwa dni sie nie pojawil. Dzis jechalem 700km ostatnie 100 z powodu braku gazy na benzynie, I stalo sie wyalilo check engine juz na stale. Nawet po zatankoaniu gazu i przelaczeniu dalej sie swieci. Teraz pytanie jaki kabel najlepiej kupic do dignozoania? Jakies pomysly, ktos mial podobnie? Z gody dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 elm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmenCZ Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Kupilem kabel, nie mam softu ;( ktos pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 z kablem powinieneś dostać jakies darmowe, jak by ELM był na BT to wtedy na Androida Torque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafiq Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja kupowałem ELM z bluetooth, do tego ściągasz soft na androida, ja używam np. ScanMasterLite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonb5fl Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja używam na Androidzie jakiś darmowy po polsku Piston się nazywa i hula aż miło z ELM BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.