Swiss Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 czesc, jaki sprzed diagnostyczny z allegro i jaki soft do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jesli Ci chodzi o zwykly zczytacz bledow to prawie wszystko dziala, ale poza kasowaniem bledow nic nie robi. Natomiast sprzetem prawdziwie diagnostycznym jest consult i tu jest problem, oryginaly wiadomo drogie, a chinskie podruby nie wiadomo co kupic , a wylozyc w ciemno 300-400$ jest ryzykowne. Ludzie uzywaja podrob ale nikt sie nie chwali i nawet nie podpowie co kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiss Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jesli Ci chodzi o zwykly zczytacz bledow to prawie wszystko dziala, ale poza kasowaniem bledow nic nie robi. Natomiast sprzetem prawdziwie diagnostycznym jest consult i tu jest problem, oryginaly wiadomo drogie, a chinskie podruby nie wiadomo co kupic , a wylozyc w ciemno 300-400$ jest ryzykowne. Ludzie uzywaja podrob ale nikt sie nie chwali i nawet nie podpowie co kupic. Spradzalem ELM 327 i nie mam bledow. A dziwna sprawa bo tempomat nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ELM sprawdzi tylko błędy ECU. Jak chcesz odezwij się na priv, mam sprzęt który łączy się z wszystkimi modułami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 no widzisz Swiss, a jaki to sprzęt łączy się ze wszystkimi modułami to już się nie dowiesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kazik, jak sprawdzimy z Pathem to napiszę, ogólnie sprzęt z takich co łączy się i z almerą N15 i czyta np ABS oraz np. z nowym Notem więc raczej powinno być ok. Zresztą kolega Swiss nie podał czy to R51 czy R52. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 R51 przeca kupowal co dopiero. Ja też chętnie się dowiem co to za sprzęt co czyta wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiss Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.