IceManPL Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niedawno nabyłem N16 w automacie na typowy dupowóz po mieście. Zastanawia mnie jedna rzecz, na wyświetlaczu cały czas wyświetla się przebieg i godzina - nawet przy wyłączonym zapłonie i zamkniętym aucie, po włączeniu zapłonu pojawia się dodatkowo temp. zewnętrzna. Czy tak powinno być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak. Przy światłach ekran się jeszcze podświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almerro Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No to u mnie razem ze zgaszeniem silnika gaśnie wszystko na zegarach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bo masz licznik z bida wersji z tzw. małym ekranem w liczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.