IceManPL Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niedawno zakupiłem Almerkę N16 1.8 z automatem na dupowóz W aucie zamontowany był LPG drugiej generacji, więc czym prędzej wywaliłem to, kupiłem używanego staga 300-4 i zamontowałem. Wszystko śmiga bardzo ładnie, pytanie tylko odnośnie montażu wtrysków, bo tam dość ciasno jest. W tej chwili wężyki mają jakieś 12-14 cm. Jest sens walczyć o mniejszą odległość ? Najoptymalniej było by zastosować 2 listwy 2 cylindrowe i zamontować to dużo niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Najoptymalniej było by zastosować 2 listwy 2 cylindrowe i zamontować to dużo niżej. najoptymalniej było by zamontować pojedyncze barakudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Aż tak szaleć z kasą to ja nie chcę. To jest drugie auto i ma tylko jeździć Ale do rzeczy, co mi dadzą krótsze wężyki ? Jakieś zauważalne zalety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie jesteś za bardzo w stanie cokolwiek uzyskać, zostaw jak jest i jeździj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.