papa_bizkit Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Czy ktoś się zajmował takim tematem? Dochodzę do wniosku że marnie mi się siedzi... tak jakby za krótkie były... Może ktoś coś podpowiedzieć? montaż nie będzie problemem bo i spawać umiem jak będzie trzeba. pytanie na temat np elektryki? czy w innych markach podaje się napięcie i fotel będzie "elektryczny" - pomijam jakieś tam poduszki. ale np grzanie (aktualnie mam i w sumie dobrze jak by działało). Może z bmw e46? e60? jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 W dwóch słowach: daruj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam Czy ktoś się zajmował takim tematem? Dochodzę do wniosku że marnie mi się siedzi... tak jakby za krótkie były... Może ktoś coś podpowiedzieć? montaż nie będzie problemem bo i spawać umiem jak będzie trzeba. pytanie na temat np elektryki? czy w innych markach podaje się napięcie i fotel będzie "elektryczny" - pomijam jakieś tam poduszki. ale np grzanie (aktualnie mam i w sumie dobrze jak by działało). Może z bmw e46? e60? jakieś propozycje? Widziałem takową z fotelami z vw tourana - ale ile problemów było (i czy były) nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No właśnie. więc się da. muszę jakoś znaleźć rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No właśnie. więc się da. muszę jakoś znaleźć rozwiązanie. Zawsze się da - nie zawsze się opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASIEK Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam A tak z drugiej strony co do foteli ja mam tylko podgrzewane materiałowe, ale mam możliwość załatwienia sobie całego kompletu ze skóry ale tam dochodzi jeszcze sterowanie elektryczne stąd moje pytanie czy gdzieś pod tapicerką jest ukryta wiązka podłączeniowa do foteli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.