filipm87 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dobrze prawisz powiadam Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 świetnie piszecie o teoriach 5 osob napalonych, a w praktyce ku...s smutas wyjdzie na koncu będzie zlot 3 dniowy, z grillem i impreza w ośrodku gdzie nocowali z Wrocławia itd czyli ekipa ze śląska. Cena przystępna bo chyba ok 60 zł za noc? Czego oczekujecie, że pstryk i tak jak mówicie w teorii? tor z góry odpada, nie Ci ludzie, nie te klimaty. To, że 5 osób się napali, a pare przyklaszcze, to w końcowym rezultacie nic nie wyjdzie. Nie chce być nie miły, ale Kamil ani razu się nie wybrałeś i nie wybierasz ani na zloty ani spoty - a tak poza tym dobrze brzmi w teorii co piszesz Na marginesie - przykro mi, że każdemu się nie da dogodzić i im szkoda czasu i ochoty, by raz w roku się spotkać. Już wszyscy jadą na tor zapier... i szaleć, jak żeby zrobić mini spota to trzeba prawie*** każdego całować w tyłek (a wiem co mówie w 110%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ej, ej... w zeszłym roku (weekend zlotu) był track day na Jastrzebiu w sobotę, na którym byłem tylko ja Potem zdążyłem nawet ma OGO (wtajemniczeni wiedza o co chodzi), i oczywiście spotkanie w niedziele. Oddam sprawiedliwie fakt że o ile pamietam grupa była na trackday tydzień wcześniej i nichcialo sie nikomu w weekend zlotu przyjeżdżać, jednak połączenie toru i spotkania jest jak najbardziej możliwe i JA jestem za !!! A jak wyjdzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 to może bezpieczniej dwa eventy? zlot zlotem a tor na przełomie sierpnia/września? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelkka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) To ja tez rzucę pomysłem jak to przykładowo organizuje Honda Accord Klub Polska. Niestety nie miałam okazji być ale wiem co się dokładnie działo. Organizują to w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego (Ośrodek Anpol czy coś takiego) Kilkanaście domków na jednym terenie, który wynajmują na wyłączność, W pobliżu jest jezioro - zalew sulejowski. Na zlocie się integrują, piją, bawią, wynajmują nawet dj'a żeby cos potupać, organizują konkursy z koszulkami klubowymi, pucharami, smyczkami itp. Konkursy typu trasa zdalnie sterowanym autem na czas, jakieś grupowe zabawy gdzie po alkoholu robi sie śmiesznie, głośne wydechy, najniższe auto zlotu, najlepsza fela, itp itd, długo by wymieniać. Fakt ja z ubiegłego roku najlepiej wspominam przejazd przez ulice Warszawy 30stoma zetkami, a tam nie byłoby to możliwe, No ale... ośrodek w Warszawie w którym spała 'ekipa z Wrocławia' oczywiście miedzy innymi ja nie pomieści X osób, tzn pomieści, ale nie bedzie miejsca na auta, a poza terenem ośrodka nie było specjalnie miejsca do parkowania, miejscówka na grilla swoją droga była mistrzowska Na ilu forach nie byłam - zlot z torem nie wypalał wiec i tu bym sie nie łudziła To takie moje spostrzeżenie PS. Uki podpowiada, że zawsze można połączyć najlepsze aspekty a plusem ostatniego naszego wyjazdu na zlot do WWA to wspólny na ogniu przez miasto (tak jak wspomniałam i ja) oraz nocleg w ośrodku z ekipą dlatego ciekawą alternatywą mógłby okazać się zlot nad jeziorem, ale z uwzględnieniem wspólnego dojazdu wszystkich uczestników zlotu z dowolnie wybranego miejsca w Polsce oczywiście uwzględniając najbardziej optymalne miejsce w Polsce Poniżej zdjęcie domków: jest ich 22 sztuki ➡️ www.Anpol-pt.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Stycznia 2017 przez ewelkka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przejazd przez miasto na 30 zetek był mega! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ewelkka nie wiem skad to wiesz ale widze ze chyba w tym samym klubie bylismy ;p ja co prawda na zlocie sie nie zjawie bo niestety zaden z podanych terminow mi nie pasuje ale bylem na zlocie HAKP i trzeba im oddac ze organizacja profi od kilku lat zajmuja sie tym dwie te same osoby w tym samym osrodku wiec wszystko maja dopiete na ostatni guzik. Co do samego osrodka to jest tam fajnie, jest polana na ktorej moga stac auta, wiata/ zadaszenie z duzym grillem i lawkami do siedzenia a w razie potrzeby mozna rowniez zamowic obsługę wieczorem do grilla itp;) domki troszke archaiczne ale w koncu nie jedzie sie tam by opiewac w luksusach... w roku w ktoeym ja bylem, miejsca bylo dosc na zorganizowanie toru sprawnosciowego wiec ciasnoty nie ma a i przejazd jest mozliwy bo przeciez lezy to w poblizu sulejowa - znacznie mniejsze miasto niz warszawa ale HAKP przejazd rowniez organizowalo ogolnie nad zalewem sulejowskim jest mnostwo takich osrodkow - chociazby z drugiej strony BORKI gdzie tez odbywa sie mnostwo zlotow alrernatywa fajna, ale jesli chodzi o mnie to niestety pasowal by mi termin ewentualnie 16/17/18 czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Ewella z przodu wejdzie z min 12 zetek a z tyłu było miejsca na wiele więcej więc nie przesadzaj że na tym ośrodku co nocowaliśmy się nie pomieścimy.Jeżeli go nie wyburzą to na 100% się pomieścimy, a kwintesencją tego zlotu jest przelot przez miasto taką flotą aut i każdy z nas wspomina ten punkt najlepiej!. Z Tomaszem rozwiniemy trasę i coś jeszcze powymyślamy.Fajnie jak by w tym roku pojawił się ktoś z dronem jak 1,5 roku temu. Nie znacie w Wawie fascynatów? można by kogoś zaprosić do nagrywania i focenia.Pytanie ile osób zjawiłoby się w tym ośrodku. Myśle że tam zdziałać coś więcej by mozna, jak będziemy mieli jakąś konkretną liczbę zadeklarowanych na 100% osób. Młody: co do przejazdu to nie dorównasz Wawie i 4 pasom zajętym przez Zety. Do tego mijanki, to z lewej to z prawej i zabawa na drodze taka o której nie ma mowy na jedno czy dwupasmówce w centrum. Oczywiście znowu trzeba będzie pamiętać o fotoradarach.Do tego kto może proszony jest o zakup Walkie Talkie do lepszego kontaktu w trasie. My używamy modelu Baofeng uv-3r (od 119zł na allegro) Oczywiście będzie dostepny plan przejazdu od razu na smartfonową nawigacje googlową. Bo przy 30-40 autach będziemy rozjeżdzać się na światłach. Ale w tamtym roku nie było tragedii. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelkka Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Kalor, może i masz rację, mi tamta miejscówka odpowiadała śniadanie i herbatka na kacu tez dobrze weszła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja się piszę tylko chciał bym już z góry założyć jakieś wpisowe żebym potem się nie wymigiwal zabrał bym dziewczę bo pojawiło się w moim życiu niedawno: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Eloooo ! moim zdaniem za***ista opcja to był by wypad gdzieś na jeziorko itp , dobry melanż i czego chcieć więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) z racji pytań o miejsce w ośrodku tutaj wycinki ze zlotu 2 dniowego (z 1 dnia) i miejsca parkingowe:Z tyłu ośrodka wielki plac (30aut minimum):https://sendvid.com/bjldgwkmZ przodu ośrodka (15 aut bez problemu):http://sendvid.com/6bqvbfe1 Do tego wieeelki grill i duży trawnik. Mieli tam nawet niezły wielki namiot który widać na drugim filmiku. 13 min od Stadionu a cisza i spokój. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez vonBuBs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 jak widać nie ma stresu i jest wielki grill i plac zeby spalić kapcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czy coś się rozwija w temacie jakieś zapisy ( wpłaty zaliczek )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Przejazd przez miasto na 30 zetek był mega! <3 Dokładnie! W tym roku też trzeba wymyślić trasę ale z przewidzeniem rozwlekania się ogona. Tzn żeby były dość częste przystanki (jakieś place czy coś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 postoje na smażenie laka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 też chętnie bym się pojawił tak czy siak pewnie wezmę urlop, także data mnie obojętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 UWAGA UWAGA - UPDATE ! Termin zlotu to 9, 10, 11 czerwiec LUB tydzień później, jeśli pogoda nie dopisze! Proszę zatem rezerwować 2 weekend czerwca i asekuracyjnie 16, 17, 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Tomek, ten drugi weekend to Boże Ciało, więc na pewno więcej osób będzie miało wolne, tylko nie wiem czy będą chcieli go spędzić na zlocie czy z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 dlatego jest 9, 10 i 11, a święto jest w czwartek 15, nie w piątek czy w weekend zasada jest prosta - wszystkim się nie dogodzi NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Tak, ale ten piątek kto może weźmie wolny, więc powinno to pozytywnie wpłynąć na frekwencję i będzie więcej czasu na przygotowanie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 aha w ten sposób, bo mówiłeś o spędzaniu czasu z rodziną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 ja czasem pozwalam pomagać innym przy myciu mojego auta, fajnie jest coś robić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Przepraszam, odebrałem to w formie jest święto, to wszyscy będą mieć wolne, ale z rodziną. Następnie wyprostowałeś, że będą mogli wziąć wolne jeden dzień i cieszyć się zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 coś takiego, jeśli chodzi o mnie to nie ma różnicy, możemy to zostawić pogodzie tak jak napisałeś ogłosisz jakiś plan zlotu, mamy chyba trochę więcej czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi