Coobcio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 To jak w końcu przejezdna ta Górczewska bo nie wiem czy autem jechać czy Rowerem ?? Mozna autami jezdzic pod garage Mozna autami jezdzic pod garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Chciałem przyjechać, niestety wczoraj zeta zanotowała awarię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Złota czeka na frezera... I trzeba wreszcie od niej odpocząć Kubuś, zostaw to niebieskie i dawaj moją, do 24 czerwca mało czasu, zawodów nam nie przełożą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Filmik by Turbobieda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Daje radę ! Za rok muszę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 A to ja wrzucę swój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Ile było ogólnie zetek ? Fajnie się zetka prezentuje w JR18 :] Jest tu na forum właściciel szarej zety JR18 :]? Jestem ciekaw setupu Edytowane 9 Lipca 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi