KubaWWL Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, posiadam problem z nissanem terrano z 98 roku z silnikiem 2.7 TD Mianowicie na początku nie chciał zupełnie odpalać, po przekręceniu kluczyka było słychać tylko pyknięcie i koniec, po uderzeniu w rozrusznik udawało sie odpalić. Wyjąłem rozrusznik zawiozłem do regeneracji ale teraz mam problem ponieważ jest taki sam problem. Przekręcam kluczyk i tylko cykanie. Jak dam plus na elektromagnes to kręci dobrze i odpala. Więc nie ma prądu na małą kostkę, i gdzie tu może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Trochę to bez składu i ładu no ale... Może twój problem nie tkwi w rozruszniku tylko w stacyjce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrOla Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Kostka się skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Co to znaczy dam plus na elektromagnes bo ja na dwa sposoby to rozumieć mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWWL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 dobra Pany temat ogarnięty. Tak jak pisaliście kostka w stacyjce odmówiła posłuszeństwa. Terrano dostało nową kostkę i śmiga aż miło. Sorki za pierwszy post ale pisałem na szybko w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.