voyo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Pomóżcie! Właśnie zmieniam odbłyśniki w lampie po regeneracji i się zafiksowalem bo nie pamiętam czy ma być ta blaszana przesłona założona od góry czy od dołu w kloszu od strony kierowcy. Pewien jestem że w tym od strony pasażera jest od dołu. Aktualnie włożyłem od góry ale mam wątpliwości. mobile mesage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nie chcę ci zle podpowiedzieć ale zobacz na działanie bixenonów nawet tych chińskich jak tam jest przegroda montowana bo wydaje mi się że jeśli się da to powinno przysłaniać od dołu by światło nie szło do góry ,,z tąd widać ładne odcięcie albo się sam zakręciłem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No ja też się zakręcilem...że też nie zrobiłem foty wczesniej.. :-( Ktoś może ostatnio rozbierał reflektor? Please, bo czas nagli mobile mesage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.