kubamicra Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam. Mam pompę jak w linku https://sprzedajemy.pl/pompa-hamulcowa-bosch-zbiorniczek-i-przewody-do-nissn-micra-k11-japan-nr7744477 oraz pompę zNissan Micra k11 1.0 z abs i 4x tarcza. Moja Micra jest z 1994r. Czy pompa z linku lub z mojej Micry podejdzie do Micry k11 1.4 2001r. ? Mam klienta na tę z linku ale on nie wie czy podpasuje do jego 1.4. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 To z linku, to nie jest pompa hamulcowa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubamicra Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ok. Rozumiem że to pompa ABS tak? Nie jestem aż tak dobry z mechaniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.