JacekMr Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Czy ktoś z Kolegów instalował radioodtwarzacz samochodowy 2DIN "VORDON HT-869V2" w Note E11?. http://www.oleole.pl/radioodtwarzacze-samochodowe/vordon-ht869v2.bhtml?from=ceneo&p=798.01&cr=0 Opinie użytkowników tego radia są dobre (podobnie jak cena 798 zł) ale nikt nie podaje w jakim samochodzie je zainstalował. Głównie interesuje mnie to: - czy kostki przyłączeniowe z Nociaka będą pasowały do tego radia, czy potrzebne są przejściówki? - czy gabaryty tego radia dokładnie wypełnią wnękę przeznaczoną dla niego czy też konieczne jest zastosowanie ramek maskujących. Jeśli tak to czy są w komplecie? - czy wszystkie funkcje jakie oferuje to radio będą działały bez problemów ? - czy będzie możliwe sterowanie radiem z kierownicy jak dotychczas? - czy jestem skazany na auto mapy jakie oferuje producent czy też mogę zainstalować inną? - i jaki jest stopień trudności w instalacji tego urządzenia? A może ktoś może mi polecić jakiś warsztat gdzie zrobią to profesjonalnie. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 wiem że trochę po czasie ale może komuś się przyda.Ja mam zainstalowane to radio i: - potrzebne przejściówki - radio pasuje idealnie, nie ma potrzeby kupowania ramek - radio działa bezproblemowo już 6 miesięcy - sterowanie z kierownicy działa bez problemu - można zainstalować najnowszą Automapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.