Marekmarecki1977 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Objaw od kilku dni szarpie, pomiędzy 2000-3000obr/min, wrażenie jakby nie dostawał paliwa, najczęściej w mroźne dni. Szukałem forum ale nie znalazłem podobnego objawu. Jakieś pomysły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziś zauważyłem identyczne objawy w swojej n16. - 13C odpalił ładnie, przejechałem 10km i wracając do domu zaczęły się cyrki. Do 2 tys jest ok, powyżej szarpie i zapala się check. Na luzie bez problemu kręci się do 4 tyś. Na moje oko nie dostaje paliwa, albo parafina (pawilwo z Auchan), albo znów kuleczka lodu blokuje dopływ paliwa do zabieraka w zbiorniku. Wtedy co 10min odpalal na kilka sekund i gasł. Dziś nie muszę już nigdzie jechać, ale jutro zacznę od czajnika z wodą na filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Objaw od kilku dni szarpie, pomiędzy 2000-3000obr/min, wrażenie jakby nie dostawał paliwa, najczęściej w mroźne dni. Szukałem forum ale nie znalazłem podobnego objawu. Jakieś pomysły?? a jaki masz w X-ie silnik bo nie podałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekmarecki1977 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 2000cm3 M9r T31 AHA teraz tylko na ciepłym szarpie i jest dziura między 2800 a 3000obr/min Ciekawe czy ubywający płyn chłodniczy ma związek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Oby to nie była uszczelka pod głowicą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ciekawy jestem wyników. Kilku kolegów podobne objawy a jaka była przyczyna ktoś napisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.