zolnierzslawek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panie Sławku benzynę brać ! benzynę ! Wystaw aukcję, będę licytował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bo sytuacja skomplikowala sie w ten weekend i nie zdazylem nic zrobic.W piatek auto bylo jeszcze na sprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierzslawek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 To kiedy ewentualnie auto powróci do sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bardzo trudno powiedziec. Mysle ze jeszcze w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) oto i on: http://otomoto.pl/nissan-x-trail-i-pierwszy-wlasciciel-krajowy-prywatny-C35643581.html dla klubowiczów oczywiście zniżka Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Szmiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No powiem Ci ładny, co muszę zrobić, żeby mieć ten przodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Krótki test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 oto i on: http://otomoto.pl/nissan-x-trail-i-pierwszy-wlasciciel-krajowy-prywatny-C35643581.html dla klubowiczów oczywiście zniżka Trzeba było jeszcze założyć Nasze ramki, byłoby bardziej wiarygodne. Chyba że fotki robiłeś wcześniej, niż dostarczyłem Ci ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No powiem Ci ładny, co muszę zrobić, żeby mieć ten przodzik? Dokładka z przodu i z tyłu to fabryczny dodatek z katalogu nissana. Niestety zgubiłem folder z 2005 r. i teraz dokładnej nazwy nie znajdę. Urban coś tam się te nakładki nazywają. Ogłoszenie nadal aktualne oczywiście. Mirek, aż wstyd, ale o ramkach zapomniałem , jak będę przedłużał ogłoszenie to jeszcze raz zrobię foto tym razem z ramkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ja wiem co to jest i jaki ma numer - ja pytam co mam zrobić by go mieć z tego auta? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Kupić to auto;) Nie wyobrażam sobie cokolwiek z niego usuwać. Chciałbym żeby jak najdłużej jeździł jak pierwszego dnia i dlatego idzie jako całość. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Szmiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Kari musisz się podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no zwyczajnie nigdzie nie ma tego kangurka... a tu bęc, jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no zwyczajnie nigdzie nie ma tego kangurka... a tu bęc, jest. Szukaj w Czechach. Czasami w ogłoszeniach i Tino widziałem z różnymi pięknymi dodatkami /czego nie ma u Nas w PL/. Więc jakieś tiuningowe rzeczy są tam bardziej na czasie niż u Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 a ok spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbiwo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Czas użytkowania starej poczciwej N15 (2.0 D) sie skończył, rodzina się powiększyła i żona wierna marce mówi "szukaj mi nissana " podoba się jej x trail mi zresztą też. Z tym jednak wyjątkiem, że ma to być benzyna 2.0. Znalazłem w pobliżu coś takiego może ktoś widział.http://otomoto.pl/nissan-x-trail-i-2-0i-4x4-C35424971.htmlLicze też na rzesze fachowców z forum może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam Norbert Nie dodałem w grę wchodzi jednynie T30 roczniki 2004 2005 taki budżet mogę na ten cel przeznaczyć. Pozdrawaim Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Czas użytkowania starej poczciwej N15 (2.0 D) sie skończył, rodzina się powiększyła i żona wierna marce mówi "szukaj mi nissana " podoba się jej x trail mi zresztą też. Z tym jednak wyjątkiem, że ma to być benzyna 2.0. Znalazłem w pobliżu coś takiego może ktoś widział.http://otomoto.pl/nissan-x-trail-i-2-0i-4x4-C35424971.htmlLicze też na rzesze fachowców z forum może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam Norbert Nie dodałem w grę wchodzi jednynie T30 roczniki 2004 2005 taki budżet mogę na ten cel przeznaczyć. Pozdrawaim Norbert http://otomoto.pl/nissan-x-trail-i-pierwszy-wlasciciel-krajowy-prywatny-C35643581.html mój, klubowy x-trail do kupienia jest. 2.0 2004 (rejestracja 2005). Cena do negocjacji. Auto doinwestowane. W razie pytań proszę o kontakt. 606-766-369. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Najlepiej wziąć auto od klubowicza, bo ten to z komisu jest. Celem komisanta jest zarobić jak najwięcej jak najmniejszym kosztem. Jeśli już to kosztowne i zużywające w tym modelu jest cały wydech (2000), hamulce - zaciski reg+tarcze+szczęki (1500), sprzęgło (1300) i wszystkie łożyska piastowe (1500) z linką ręcznego. Poza tym oceń opony bo te potrafią kosztować 2-3 kawałki + tyle samo zima. Zatem sam widzisz, że zakup można swobodnie przedrożyć o dyszkę. O napędzie 4x4 nie wspomnę. Lepiej od klubowicza albo Taty...Jednak weź pod uwagę, że będziesz się z benzynką nudził, nic się w niej nie dzieje.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbiwo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki za info ale to ma być drugie auto w domu, będzie nim jeździć głownie żona z dziećmi do szkoły, do przedszkola i do pracy a ja po pracy na trening i tyle(głownie miasto). Demon prędkości nie potrzebny.W porównaniu do 75KM w N 15 to i tak prawie 2x więcej owicza lepieji będzie pani zadowolaona. Wiem, że od forumowicza lepej i z tego skorzystam. Pozdrav Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki za info ale to ma być drugie auto w domu, będzie nim jeździć głownie żona z dziećmi do szkoły, do przedszkola i do pracy a ja po pracy na trening i tyle(głownie miasto). Demon prędkości nie potrzebny.W porównaniu do 75KM w N 15 to i tak prawie 2x więcej owicza lepieji będzie pani zadowolaona. Wiem, że od forumowicza lepej i z tego skorzystam. Pozdrav Norbert czasownik "nudzić się" odniosłem do zerowej awaryjności a nie prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbiwo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Z wysłużoną N 15 nie miałem ani jednego problemu, no może poza siłowniakmi tylnej kalpy, a tak bez zarzutu. Parafrazując " żona płakała jak ją sprzedawała" Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no z almerą 1 to akurat żadna łaska...ale już 2 to lubiła i czujnik poł. wału popsuć i wiewiórka ją żarła zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbiwo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam Napisałem Ci na priv odnośnie Twojego T 30 mam na niego chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Warto brać dla samej dokładki zderzaka Sam też mam takową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Warto brać dla samej dokładki zderzaka Sam też mam takową Auto sprzedane. Dzięki wszystkim użytkownikom za pomoc, porady i dobrą atmosferę. Mimo, że przesiadka na forda to będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi