Jaromir Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich:) Padł mi dziś przepływomierz, mam już zamówiony nowy, ale mechanik straszy mnie, że będę musiał po wymianie jechać do ASO "zaadaptować" przepływomierz. Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim? Czy jest konieczne wgrywanie do niego jakiegoś programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Glupoty gada twój mechanik, wymieniasz i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziękuję za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kiedyś gdzieś czytałem że adaptacja przepływki przebiega w ten sposób. Montujesz nową przepływkę, kasujesz błąd 12 z kompa poprzez zworę, potem odpalasz samochód i ma pracować na jałowych aż do odpalenia się wentylatorów i przepływka zaadaptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.