pawelcho Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Mam kłopot z moją Micrą 1.5 dci. Autko ogrzewanie miało bardzo OK. Lecz przydarzył się problem z tym ogrzewaniem, mianowicie, auto przestało grzać, włączył się wentylator (na dworze -5, żadna kontrolka się nie zaświeciła), gdy chciałem sprawdzić poziom płynu (na chłodnym silniku) okazało się, że jest go full i wylewa się przez zbiorniczek wyrównawczy (jakiś tydzień temu sprawdzany poziom płynu i było ok). Przewody wchodzące do nagrzewnicy zimne, przewód gumowy od chłodnicy (górny) zimny, miękki. Ktoś coś poradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Termostat do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcho Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kłopot z brakiem ogrzewania rozwiązany. Wymieniłem termostat i jest już ok. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zuch jesteś, plusik dla Ciebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.