Gość WUJA Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam. Przejechałem Primerką (2.0 140KM benzyna ) 230 km i po dojechaniu do celu zgasiłem auto. Po paru minutach odpaliłem i zaświecił się czek CHECK i nie gaśnie. Podczas jazdy przy pierwszych 100 km miałem spalanie ok 8l, a później trochę zaczęło pachnieć benzyną i spalanie wzrosło do 10,5l Cóż to może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 odczytaj błąd a sie dowiesz gdzieś zawieruszyłem kulę a fusy z kawy wylałem z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ55 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 odczytaj błąd a sie dowiesz gdzieś zawieruszyłem kulę a fusy z kawy wylałem z rana Jeżeli DINO kulę zgubiłeś, fusy z kawy wylałeś a nie masz konkretnej podpowiedzi to jako ADMINISTRATOROWI taka odpowiedź nie przystoi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jeżeli DINO kulę zgubiłeś, fusy z kawy wylałeś a nie masz konkretnej podpowiedzi to jako ADMINISTRATOROWI taka odpowiedź nie przystoi. Pozdrawiam. a dlaczego??? co za związek ma moja funkcja z zadanym pytaniem?? ogólnie temat powinien polecieć do kosza, jesteś w stanie pomóc i podać rozwiązanie z takiego pytania to napisz co ma naprawić aby zniknął check, @WUJA rejestracja 13.35, post 14.04 i od tego czasu brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ55 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jeżeli DINO kulę zgubiłeś, fusy z kawy wylałeś a nie masz konkretnej podpowiedzi to jako ADMINISTRATOROWI taka odpowiedź nie przystoi. Pozdrawiam. Odpowiedź na pytanie zadane przez WUJA moim skromnym zdaniem powinna brzmieć "odczytaj błąd a sie dowiesz". Dalsza część była zbędna i cokolwiek nie grzeczna. Jeżeli chodzi o związek sprawowanej funkcji z treścią odpowiedzi to byłbym kontent jeżeli ADMINISTRATOR wykazałby więcej zrozumienia dla problemów zgłaszanych przez forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 dostał poradę aby odczytać błąd a w związku z tym, że oczekiwał cudu dostał tez odpowiedź odnośnie tego, a czy odpowiedź była niegrzeczna??? sam nie wiem, @WUJA jakoś sam się nie wysilił, myślę, że dość dużo wykazuję zrozumienia dla problemów zgłaszanych przez forumowiczów a niekiedy nawet ud mi sie pomóc nie tylko tu ale i w realu myślę, tez, że nie należy popadać w skrajności, bo zaraz się okaże, że poza zwykłymi userami, nikt poza suchą odpowiedzią nie może nic dodać od siebie więcej luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 JA bym odpowiedział tak samo Skoro zaświeciła się kontrolka która odpowiada za kilkanaście różnych czujników i kilkadziesiąt pokrewnych komend to jakim cudem można coś sensownego odpowiedzieć jak nawet właściciel pod maskę nie zaglądnął Podejście Pana Administratora było nad wyraz kulturalne . ja bym temat albo zamknął od razu albo skasował albo to i to pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pana Administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 No jakiś szacunek Czerwonemu się należy ,, hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.