GodISmE Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jednen komplet 405zł z 15% rabatem, czyli 2 x 345zł za komplet. Za niedługo zamykam listę, wiec dopisujcie się kto chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 ja narazie tylko te zamiast koszyków, jak okażą się solidne to dokupię resztę zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jaki chcesz kolor h8r - 5 jest do wyboru: https://silverproject.eu/produkt/camber-plates-regulator-do-renault-clio-3-nissan-micra-3/ Ja chyba niebieskie sobie wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jakby ktoś chciał w przyszłości zamówić, to zbierzcie kilka osób, będzie rabat znowu. Tak to wygląda: "Witam>> jeśli sprawdzicie 100% pasowania to możemy zrobić większą> ilość>> na stan>> niż teraz mamy.>> Co do ceny to za komplet normalna cena będzie 405zł na Polskę.>> Jeśli zrobicie zakup grupowy i wysyłka będzie w jedno miejsce to>> możemy>> zrobić rabat nie ma problemu.>> Poliuretany też mogą być to wyboru 75- lub te twarde 95sha.>> Pojedynczych produktów nie sprzedajemy z rabatem "na hasła" bo>> dziennie>> od nas wychodzi tyle paczek ,że wprowadziło by to za duże>> zamieszanie>> .>>>> Pozdrawiam Robert>>>> W dniu 2017-02-19 19:09, simon kaczmarek napisał(a):>>> Jakie sa ostatecznie ceny tych drazkow bo chlopaki na forum Nissana>>> pytaja. Moze jakas znizka na haslo dla forumowiczow?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ktos chetny na zamowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ktos chetny na zamowienie? Maja ogarnięty tył juz wiec można spokojnie zamawiać samemu Ostatnio nawet z nimi gadałem o tym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Ale moze ktos kest chetny i by sie zebrala grupka na rabacik jak nie bedzie odzewu to bede musial zamowic samemu Dodatkowe pytanie do posiadaczy. Ktore poliurethany wybrac? Nie mam zielonego pojecia ktore lepsze i czym sie cechuja:/ z czasem bede chcial zamowic na cala zawieche ale to w niedalekiej przyszlosci... Edytowane 20 Maja 2017 przez Mlody98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Twarde 90 jak na tor, 75 na ulice choc niektorzy tez na 90 po ulicy jezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Panowie, a czy pasuje to do zawieszenia 370z/g37coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To 370z tez maja ale to inne drazki. Zbiorowe mozecie zrobic zamowienie mysle wspolne dla 350 i 370. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Pisze tutaj zeby nie zakładać nowego tematu. Czy zalozenie na cale zawieszenie poliurethanow jest wogole sensowne jesli nie latam po torze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Pisze tutaj zeby nie zakładać nowego tematu. Czy zalozenie na cale zawieszenie poliurethanow jest wogole sensowne jesli nie latam po torze? Raczej średnio auto będzie dużo bardziej stabilne i sztywne ale mniej komfortowe na nierównościach będzie piszcza lo bo poliuretanu piszcza nawet jak się je smaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Kwestia oczekiwań - jeśli auto to typowa niedzielna zabawka i kompletnie nie liczy się komfort a wyłącznie "performens", osiągi i prowadzenie to tak. Chociaż może nie najtwardsze dostępne. Jeśli jednak auto to typowe daily to ja bym się w to nie pchał - na tor albo do upalania/zabawy tak, na co dzień nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czyli wychodzi że moje busy latają po torach bo pozakładałem im poliuretany? Bez jaj ludzie. Z w zecie mam twarde poli bo mi się tak podoba ale ludzie pakują miękkie poli do normalnych aut. Lepiej wydać parę złotych więcej i mieć spokój na lata niż wymieniać co roku gumy na wahaczach bo się rozrywają na naszych drogach. A co do piszczenia to u mniej od ok 1.5 roku nic nie piska. Może jest to uzależnione od jakości, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dlatego podkreśliłem, że wszystko jest kwestią oczekiwań. Sam przyznasz, że komfort nie jest priorytetem w aucie użytkowym typu bus. Jeden kupuje sportowe auto i chłosta nim po torze, inny rzuca furę na glebę i priorytetem dla niego jest dobry look a jeszcze inny oczekuje, że auto będzie w miarę uniwersalne - będzie w miarę wygodne na co dzień, zapierdalało kiedy wciśnie się pedał gazu i nadawało się do wypadu na tor raz czy dwa razy do roku. Miałem poliuretany w jednym aucie i drugi raz do typowego auta na ulicę bym tego nie pakował. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zwroccie tylko uwage po zamontowaniu zeby sruby maksymalnie do jednej strony przekrecic, inaczej klucz nie dojdzie z jednej strony (nie pamietam ktora - wewnetrzna czy zewnetrzna) i na geometrii wam moga nie dokrecic tej strony. Mi cos mega skrzypi teraz z tylu - albo te 100 poli, albo mocowania wydechu, wiec uprzedzam ale na 100% bede wiedzial za tydzien lub dwa, kiedy sprawdze na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Panowie i panie. Jak te drazki sie sprawuja? A poduszki silnika ktos ma od silverproject? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Korzystam z tych na ulice i polecam, na dodatek raz posmarowane ani razu jeszcze nie zaskrzypiały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi