marcin330 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 jadac autem zapaliły mi sie kontrolki pomaranczowa chcialem zeby zgasla i przekreciłem kluczykim szybko i wszystko zgasło i autko staneło chialem go odpalic nie pali sie kontrolka od kilometrów zamykam na pilota auto normalnie próbowałem na kable go odpalić a tu nic czy ktos może mi powiedzieć jaka to może by,c usterka czekam na odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 czy rozrusznik kręci i czy po przekręceniu kluczyka gaśnie kontrolka immo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin330 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 JEST TYLKO PSTRYK I NIC NIE SWIECI ZADNA KONTROLKA NAWET KLILOMETRY NIE SWIECA RADIO JAK WLACZAM TO PARE RAZY ZAGASZA ERKAN PO CHWILI CHODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 spróbuj odłączyć na kilka minut aku , czasem coś się zresetuje i pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin330 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 ??/ A TO NIE JEST BEZPIECZMIK ZASILANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 a jak podłączyłeś na "kable" samochód to wtedy kontrolki świeciły się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 sprawdź jeszcze bezpieczniki: ENGINE CONTROL i STARTER SIGNAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin330 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 ????????????????/////// NIE NIE SWIECILY TYLKO POKAZAŁO SIE NA CHWILE AUTKO KONTROLKA CHYBA TO JEST IMMO ????????????????/////// NIE NIE SWIECILY TYLKO POKAZAŁO SIE NA CHWILE AUTKO KONTROLKA CHYBA TO JEST IMMO sprawdź jeszcze bezpieczniki: ENGINE CONTROL i STARTER SIGNAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 no to wg mnie straciłeś zasilanie, ponieważ po podłączeniu do innego samochodu wskaźniki nie ożyły to akumulator można wyeliminować, więc pozostaje spalony któryś z głównych bezpieczników, albo po prostu urwała się prześniedziała masa idąca na silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin330 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) mam nisana primere p 12 rok 2004 19 dci chce zamontowac gps to mam zakupic czytnik dvd i bedzie chodziło czy caly komplet dvd naped i wyswietlacz czy cos innego prosze o pomoc pozdrawiam Edytowane 31 Stycznia 2017 przez marcin330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi