pawelcho Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam. Mam micrę k12 i pojawił mi się kłopot z wycieraczkami. Wycieraczki przednie pięknie działały, aż do czasu gdy musiałem odłączyć akumulator (na jakieś 3h). Po ponownym podłączeniu akumulatora wycieraczki zaczęły pracować na wolnym trybie. Włącznik jest w pozycji off a wycieraczki non stop chodzą. Gdy zrobi się przełącznikiem na najszybszy bieg to wycieraczki przyspieszają a gdy włącznik zrobi się w pozycji off to pracują na wolnym trybie. Z tylną wycieraczką nie ma najmniejszego kłopotu, całe sterowanie włącznikiem przy kierownicy chodzi jak trzeba. Ktoś jakiś pomysł, jak sobie z tym poradzić? Lub podpowiedź, który bezpiecznik jest od wycieraczek żeby można rozłączyć te wycieraczki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Czujnik deszczu masz? Zagladales w kostkę od spryskiwacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcho Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Czujnik deszczu masz? Zagladales w kostkę od spryskiwacza? Tak. Mam czujnik deszczu. Zdemontowałem lusterko i odłączyłem kostkę z czujnika deszczu. Nic się nie zmieniło, nadal wycieraczki pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterowka Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam, myślę, że odłączenie akumulatora to tylko zbieg okoliczności. Niedawno miałem ten sam problem. Kupiłem używany przełącznik zespolony i po kłopocie. Wcześniej próbowałem wszystkiego i nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.