klepa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak najbardziej, może być wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bo ja już naprawdę nie mogę się doczekać... jak to sprawdzić, nie mając znajomości w salonie, czy już jedzie, czy gdzie jest w tej chwili? Da się jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie wierzę .... Ty Dziewczyno pytasz nas ? Ja znam takie powiedzenie : gdzie diabeł nie może tam babę pośle ... ...bez urazy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bo ja już naprawdę nie mogę się doczekać... jak to sprawdzić, nie mając znajomości w salonie, czy już jedzie, czy gdzie jest w tej chwili? Da się jakoś? A po co Ci znajomości? Salon wchodzi bez problemu na stronę zamówień z fabryki i widzi,czy zamówienie stoi w kolejce jeszcze,czy już jest zrealizowane i czeka na dostawę. Importer im może nawet dokładnie powiedzieć kiedy auto powinno być. Jak kupujesz auto za blisko(albo ponad) 100 tysięcy złotych, to mówienie o znajomościach jest wręcz nie na miejscu,żadnej łaski Ci salon nie zrobi że Ci to powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) A po co Ci znajomości? Salon wchodzi bez problemu na stronę zamówień z fabryki i widzi,czy zamówienie stoi w kolejce jeszcze,czy już jest zrealizowane i czeka na dostawę. Importer im może nawet dokładnie powiedzieć kiedy auto powinno być. Jak kupujesz auto za blisko(albo ponad) 100 tysięcy złotych, to mówienie o znajomościach jest wręcz nie na miejscu,żadnej łaski Ci salon nie zrobi że Ci to powie. No właśnie wiem ale .. czy wypada dzwonić i nękać handlowca? Czy poczekać aż sam się odezwie? Kiedy mniej więcej autko "pojawia" się w systemie nie chcę wyjść na narwańca ( choć jestem ) No i chodzi mi też nie ukrywam o tę nieszczęsną fakturę, auto sobie na firmę wzięłam a kosztów na kwiecień potrzebuję a nie na maj ... :/ Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usero Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nigdy nie kupowałem nowego auta ale zadzwonić zawsze możesz W końcu "kto pyta nie błądzi".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 czy wypada dzwonić i nękać handlowca? Czy poczekać aż sam się odezwie? Bez urazy, ale miej to głęboko i szeroko. Płacisz pieniądze więc wymagaj, powtarzam - nikt Ci łaski żadnej nie robi. Sprzedawcy w salonie są od tego. Dzwoń nawet codziennie jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ale dla salonu to żaden kłopot. W okresie oczekiwania na nasz, żona była z teściem będąc w okolicy ASO by mu pokazać co zamówiliśmy i sprzedawca ją rozpoznał i sam podszedł i przekazał, że samochód jest już w drodze. Chyba dla czekających najgorsze jest jak już.. już.. ma być auto a tu.... odbiór przesunięty na "po weekendzie" hłe hłe hłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcino Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zadzwoń. Mi wczoraj powiedzieli : kiedy będzie odbiór, gdzie znajduje się mój QQ i na pewno to nie jest żaden kłopot dla sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dobry wieczór, chciałam Państwa podpytać, czy jest szansa że Qashqai zamówiony pod koniec lutego w W-wie z terminem odbioru w umowie na 15 maja będzie wcześniej? mam podobnie - pytałem tydzień temu to podobno jest w drodze a przewidywalnie przed 24.04 ale mam przeczucie na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Klimekpl Ty tez w Wwie czy innym mieście ? Miałeś tez na 15 maja odbior w umowie czy 24.04 ? Nic nie wiem jeszcze :/ Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mam na umowie 15 maja ale podobno ma być 24.04 ale nie w W-wie a na Śląsku. Moze to jakoś mają np ze jest transza na Polskę i z niej potem rozwożą po salonach. Och jeszcze przeszło tydzień - masakraaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) klimekpl a jaki kolor? Podobno szare i śliwkowe będą w PL a białych nie wiem czemu nie puszczają jakieś problemy z normą euro6 kurczę dostałam info że nie wiadomo czy w ogóle dojedzie ?? Załamka Ja to mam szczęście Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wasza cierpliwość zostanie nagrodzona. Weźcie pod uwagę, że będziecie mieli auta dziewiczo nowe. Bo ja na ten przykład mam już używane, a gdyby brać pod uwagę datę produkcji, to wręcz roczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Diana Ty pamiętaj ,że jeszcze nie zapłaciłaś faktury .... więc kto jest dla kogo ? A colins niech się nie stresuje bo zamiast w pogotowiu to "na pogotowie" pojedzie ... i nie wiem jak koledzy Ciebie przyjmą - lepiej nie testować ...to tak w trosce o zdrowie Wasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ależ ja się nie stresuję. Próbuję tylko podtrzymać na duchu czekających na odbiór swoich samochodów. Swoją drogą coś słabe moce przerobowe ma ta angielska fabryka. Może niech przysyłają samochody do klientów w paczkach i sami będziemy sobie składać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 klimekpl a jaki kolor? Podobno szare i śliwkowe będą w PL a białych nie wiem czemu nie puszczają jakieś problemy z normą euro6 kurczę dostałam info że nie wiadomo czy w ogóle dojedzie ?? Załamka Ja to mam szczęście Diano..... dziś minęłam lawetę z Nissanami ( w kier. Wa-wy śmigała) - na górze dwa QQ były Nie wiem jaką biel Ty zamówiłaś (bo te ,to raczej nie były śnieżnej bieli ) - ale może jeden z nich , to Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 . Może niech przysyłają samochody do klientów w paczkach i sami będziemy sobie składać. Nissan Qq a'la IKEA Nie mogą się wyrobić ,bo najpierw bliższe podwórka trzeba zapchać ! teraz co drugie auto na mieście to Qq , gdzieś poznikały te ałdi i vw . Przyjedź i kup koło mnie w ASO palca nie wciśniesz tak zapchany plac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja z kolei widzę, że wcześniejszy QQ był (i jest) bardzo popularny w Niemczech. Nowy model ma tam chyba jeszcze większe powodzenie, bo od jakiegoś miesiąca widzę wręcz wysyp nowych QQ na niemieckich blachach i co chwilę jakiś Niemiaszek śmiga takim po mojej metropolii. Ostatnio widziałem nawet Niemca w najbardziej wypasionej Teknie, a jednocześnie miał zimowe opony na stalówkach, a na nich jakieś najtańsze, bazarowe kołpaki. Oj, dziwny to naród, powiadam Wam (przynajmniej jeśli chodzi o wschodnie landy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oj, dziwny to naród, powiadam Wam (przynajmniej jeśli chodzi o wschodnie landy). Przeca tam nasi mieszkają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 No, znam nawet jednego co tam mieszka i Kamazem jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) A może po zadyszce wschód zaspakajają ... albo poprawiają jakość Qq? I jakby nie patrzeć to jednak Nissan o swój byt nie musi się martwić jak niektórzy na tym forum ... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Na poprawę jakości bym nie liczył. Maszyny się wyklepią, roboty rozkalibrują, Pakistańscy monterzy znudzą i jakość jeszcze spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Diano..... dziś minęłam lawetę z Nissanami ( w kier. Wa-wy śmigała) - na górze dwa QQ były Nie wiem jaką biel Ty zamówiłaś (bo te ,to raczej nie były śnieżnej bieli ) - ale może jeden z nich , to Twój Ech nie mój mój mam mieć n-tekowe felgi.... Ech nie mój mój mam mieć n-tekowe felgi.... Przez zmiany w normach spalin euro 5 muszą zrobić go w euro 6 takżenie liczę już na nic Ech nie mój mój mam mieć n-tekowe felgi.... Przez zmiany w normach spalin euro 5 muszą zrobić go w euro 6 takżenie liczę już na nic Acha ja mam biały bez perły bo taki chciałam a nie żałowałam 1200 klimekp wiesz kiedy już twój będzie? Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie:( ale podobno w tym miesiącu napewno ja biała perłę zamówiłem a co ma wspólnego kolor auta z Euro 6? i niewq.... mnie ze nie dostane w tym miesiącu bo oleje ją i kupie KIjAnKE moglem miec w tej cenie z 2014 z mocnym silnikiem 4x4 z automatem to człowiek QQłke sobie wyśnil i teraz czeka jak poj.... ehhhhhhh i czym się różni Euro 5+ od Euro 6 tak dla laika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi