JACKO29 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Tak Marcinie,tak mogło być.W każdym większym porcie przeładunkowym są warsztaty wyspecjalizowane w naprawach nowych samochodów.Działają w porozumieniu z kilkoma markami naraz,nie bawią się w malowanie elementu,tylko jadą automatyczną lakiernią całość,tak aby na całym była jednolita warstwa.szpachli praktycznie się nie używa,wymieniane są całostki.Tak na prawdę nikt z nas nie wie czy jego nie był naprawiany,to nigdzie nie jest zapisane w historii samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No to współczuję podejścia - z takim podejściem to albo nigdy nie wyjedziesz z ASO, albo będziesz żył w depresji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przy tym wydechu i wibracjach, nic dziwnego, że musieli grubo polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_k Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wreszcie jest! Acenta DIG-T 115 Xtronic. Zamówiony 23-01-2017 (w wyprzedaży rocznika nie było brązowego w automacie), informacja w JM Chorzów: czas oczekiwania 10-12 tyg. z naciskiem na 10. 27-02-2017 telefon z salonu - dotarł do Chorzowa. Już po 5 tygodniach, miłe zaskoczenie. Oczekiwanie na montaż czujników parkowania i dokumenty. 09-03-2017 - do odbioru . 10-03-2017 odebrany z salonu, w napadzie radości tylko oględziny zewnętrzne lakieru, na resztę marudzenia brakło mi sił. Jest piątek - trzeba świętować!!! Ale nic z tego, w sobotę do roboty na 5:00 Ale sobie to odbiję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Tylko nie porysuj go wzrokiem Ten lakier nie lubi jak się na niego dłuuugo patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_k Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Trzeciego dnia od odbioru samochodu z salonu, podczas sprawdzania jego funkcji ujawniła się usterka polegająca na niedziałaniu przednich świateł przeciwmgielnych. Kontrolka się zapalała, światła - nie. W związku z tym pierwszy kontakt z serwisem JM Chorzów, okazało się, że odłączony był jakiś konektorek, prawdopodobnie przy montażu czujników cofania (u dilera). Usterka usunięta w 10 min. Bardzo pozytywne wrażenia z kontaktu z serwisem. W związku z powyższym do checklisty przy odbiorze autka można dorzucić sprawdzenie świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) witam wszystkich, mam pytanie odnośnie opon letnich do nowego qq 2017 r po lifcie w wersji tecna jakiej są firmy bo odbierałem samochód na zimowych nokianach a letnie zapakowali do auta ,niemam możliwości teraz tego sprawdzić Edytowane 16 Stycznia 2018 przez jasiek2912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Prawdopodobnie Continentale Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot505 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 witam wszystkich, mam pytanie odnośnie opon letnich do nowego qq 2017 r po lifcie w wersji tecna jakiej są firmy bo odbierałem samochód na zimowych nokianach a letnie zapakowali do auta ,niemam możliwości teraz tego sprawdzić W tekna+ z grudnia 2017 r. są "micheliny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek_Hel Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 witam wszystkich, mam pytanie odnośnie opon letnich do nowego qq 2017 r po lifcie w wersji tecna jakiej są firmy bo odbierałem samochód na zimowych nokianach a letnie zapakowali do auta ,niemam możliwości teraz tego sprawdzić Q. Acenta odbierana w grudniu na felgach 17 cali, opony Continental. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMarcin76 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To zależy od dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Nie, letnie zależą od wersji i producenta. Dealer nie ma tu nic do gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMarcin76 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 A to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 już wszystko jasne mój był na DUNLOPACH sport maxx oczywiscie 19 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek_Hel Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W kontekście wątków o akumulatorze i jakości ładowania proponuję sprawdzać w trakcie odbioru stan naładowania baterii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 I sondę lambda, czy jeszcze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 No tak, lepiej niech sypie się na miejscu, wtedy nie traci czasu na czekanie na lawetę Sonda działa czy nie, wpływu na jazdę dla użytkownika nie ma żadnego, plus jest taki, że nie trzeba wylaczac SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 No tak, lepiej niech sypie się na miejscu, wtedy nie traci czasu na czekanie na lawetę Sonda działa czy nie, wpływu na jazdę dla użytkownika nie ma żadnego, plus jest taki, że nie trzeba wylaczac SS A minus taki , że w nowym samochodzie za nie małe pieniądze świeci się coś co nie powinno się świecić i nie działa coś co powinno działać choć jak nie działa to jest lepiej niż jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pojechałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rafiros zmień nick forumowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Sonda działa czy nie, wpływu na jazdę dla użytkownika nie ma żadnego, plus jest taki, że nie trzeba wylaczac SS To bardzo ciekawa teoria Ot takie ustrojstwo dla picu, tylko potem problem ze zużyciem paliwa, katalizatora czy z durnym przeglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Rafiros zmień nick forumowy... Jakieś propozycje ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 My name is lambda, sonda lambda W tym konkretnym przypadku, wpływu na spalanie nie ma żadnego. Co do pozostałych skutków, nie piszę o jeździe przez długi czas bez zwracania na to uwagi, zresztą ASO mówi to samo, ale akurat to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 już wszystko jasne mój był na DUNLOPACH sport maxx oczywiscie 19 cali Mój tez stoi na Dunlopach ale w czasie przeglądu jeździłem zastępczym na Continentalach ContiSportContact 5 19" i jak dojechałem do pracy to aż spojrzałem na opony bo wydawało mi się, że jadę na 18 albo 17". Dużo bardziej miękkie wg mnie. No i fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi