GodISmE Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zbieramy chętnych na zakup zbiorowy, żeby rozłożyły siękoszty przesyłki. Zamówimy pewnie z ebay albo aliexpress. Dopisujcie się poniżej: Lista chętnych: 1) GodISmE - dwa (lewy i prawy) 2) k3dbe - jeden 3) TheMan - jeden 4) Robert83 - jeden 5) filipm87- jeden Wpisujecie sięna liste ponizej i wklejajcie linki z najlepsza oferta ktora znajdziecie. Ja biore dwa, lewy i prawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Widzę dobry temat poruszyłem, oczywiście jestem chętny, poszukam czegoś może jutro Ale chętnie przeczytał bym coś na temat od tych co już mają, a wiem że kilka sztuk z takimi durami śmiga Edytowane 15 Stycznia 2017 przez k3dbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 titek robi fajne duckty, ja mam te ebayowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 No i wszyscy wszystko wiedza po takim wpisie. Pozamiatane, koniec tematu. Zamykamy! lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ~490zł z wysyłką pod drzwi taki air carbonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem chętny! - Jeden ( DE ) titek robi fajne duckty, ja mam te ebayowe potwierdzam ! Edytowane 17 Stycznia 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 To piszcie konkrety - kto, gdzie, za ile. I linki. Kto to titek !?! Firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 firma, mają taką wersję, ale te ebayowe też (tylko lepiej wykonane), no ale jest "trochę" drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ten titek kosztuje $$$!!! Te ebayowe bierzemy za 20$-30$, które chcecie? http://www.ebay.com/bhp/350z-air-duct Lista chętnych: 1) GodISmE - dwa (lewy i prawy) 2) k3dbe - jeden 3) TheMan - jeden ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Proszę mnie dopisać: 4) Robert83 - jeden Oczywiście ten miedzy 20-40$ bo TiTek jak dla mnie to przesada cenowa jak za kawałek czegoś takiego. Pozdrawiam. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Lista chętnych: 1) GodISmE - dwa (lewy i prawy) 2) k3dbe - jeden 3) TheMan - jeden 4) Robert83 - jeden 5) filipm87- jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zostawie jeszcze temat otwary na tydzien max, moze ktos sie dopisze. Chyba ze komus sie spieszy to dajcie znac i zamawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damii94 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ktoś może testował te air ducty jak to się spisuje? Zastanawiam się nad tym produktem ale ciekaw jestem czy duże są korzyści i czy przypadkiem nie będzie problemu z filtrem powietrza jak latem dużo owadów będzie się rozwalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A macie konkretna ofertę ? Bo te za 20/30$ nie mają wysyłki do Polski..."Does not ship to Poland " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ktoś może testował te air ducty jak to się spisuje? Zastanawiam się nad tym produktem ale ciekaw jestem czy duże są korzyści i czy przypadkiem nie będzie problemu z filtrem powietrza jak latem dużo owadów będzie się rozwalało Korzysci to jednynie troche wiecej chlodnego powietrza w systemie + wyglad jak sie komus podoba. HTC A9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Te ebayowe za 20-40$ są z Chin wysyłane i rzeczywiście do Polski nie wysyłają. Na Aliexpress widze tylko ty trzy ale nie da sie wybrac wiecej niz jedna pare tych za 55$! Jakies pomysly? https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170125005402&SearchText=air+duct+nissan+350z PS. Te ebayowe do UK sa wysylane, wiec do kumpla moge zamowic a on mi wysle. Chyba ze macie jakies inne pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nie znajdziemy GodlSmE żadnej alternatywy i myślę, że pomysł z Twoim znajomym będzie optymalny. Oczywiście jeśli to nie będzie nadmierny kłopot. Ściepniemy się dodatkowo na jakiegoś dobrego trunka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ok, zamykam liste i bede zamawial wkrotce do znajomego lub mojego kuzyna w UK - moze sie uda pozniej przewiezc to nawet do PL za darmo. Poszukam i wycenie konkretne oferty na ebay a pozniej wysle wam PW ze szczegolami odnosnie platnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Super. Czekamy na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ten sprzedawca ma lewe i prawe za niecale 100 zl jeden i jeszcze 10% off przy zakupie wiekszej ilosci. Dostawa przy zakupie 6-ciu wyjdzie okolo 70$ wg ebay-a ale potwierdze to teraz z nim bezposrednio. Chyba ok, co? http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Front-Bumper-Left-Air-Vent-Insert-Duct-For-03-07-Nissan-350Z-AM-/391375256677 PS. Wyglada na to ze to jeden i tem sam sprzedawca ktory ma te tanie, ma kilka kont na ebay-u: awesomemotor, thejumbodepot, championtrade... Jakby nie kombinowac to wyjdzie te prawie 50$ za jeden, bo jak cena jest 25, to przesylka 25, jak cena jest 35, to przesylka 10, jak 42 to 3 itd. np. http://www.ebay.com/itm/For-2003-2007-Nissan-350Z-Z33-Real-Carbon-Fiber-Bumper-Air-Duct-Intake-Mounting-/391122797897?fits=Model%3A350Z&hash=item5b10bc4549:g:mkEAAOxyaTxTVMGH&vxp=mtr Wiec zamawiamy te? Kuzyn w UK juz sie zgodzil zamowic. Potwierdzcie kto dalej chetny - cena okolo 50$ za jeden: 1) GodISmE - dwa (lewy i prawy) 2) k3dbe - jeden 3) TheMan - jeden 4) Robert83 - jeden 5) filipm87- jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nie znajdziemy lepszej okazji także możemy finalizować nasze ustalenia. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Nie za tanio ? żeby nie było, że jakieś gówno przyśle W każdym razie...za 100 zł można zaryzykować Edytowane 7 Lutego 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 ja jak miałbym w ogóle montować to bym wsadzał dwa w DE, mimo że tylko jeden dolot - obiektywnie wygląda jak gówno w lesie z jednym. Zupełnie niczym te peugeoty z maskami co mają wloty 1/2 po jednej stronie - jakbym to dawało im iście wielkie chłodzenie dla mnie to długi dolot z tasmą czy bandażem jest rozwiązaniem niż w wolnossącym dziura w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Z kosztami dostawy do UK wychodzi prawie drugie tyle ( w sumie jakies 46$ za jeden z dostawa ). Niestety nie chca zrobic deal'a i taniej wyslac wszystkie 6, wychodzi koszt przesyki taki sam obojetnie czy zamowimy jeden czy 6 (okolo 25 $ za transport ). Napisze im ze kupie w takim razie od kogos innego - moze zmiekna W miedzyczasie poszukam innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Przycinanie na wysyłce to normalność w dzisiejszych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi