ileven Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bedac w serwisie ostatnio dostalem zastepczego QQ z 2016 i po zamknieciu auta lusterka sie skladaly automatycznie , moj QQ jest z 2014 roku i nie mam takiej funkcji w ustawieniach , jak chce schowac lusterka naciskam przycisk i sie chowaja . Pytalem w servise i pan sprawdzil faktycznie nie ma tej funkcji w ustawieniach , wiec pytam czy moga mi zrobic update systemu Pan mowi ze nie i ze w moim modelu to niedostepne .. Co o tym myslicie dla mnie to kwestja oprogramowania ale moze sie myle i niestety nigdy mi lusterek nie schowa po zamknieciu z pilota auta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ileven,mnie też powiedzieli ,że nie mam możliwości wgrania tej opcji..ale możesz kupić sobie moduł zamykania ...notabene też go mam inie mam czasu się nim zająć jak i modułem do domykania szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W pierwszych wersjach faktycznie tego nie było, a ASO oferowało usługę montażu modułu. Dopiero z czasem dołożyli ta funkcję, tak np. regulacja wysokości fotela pasażera i na pewno jakieś inne małe modernizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 dzieki za info panowie , wyjasnilo sie , ten modul to gdzie to mozna kupic ? servis czy poza a oni zamontuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W serwisie możesz zapytać,ale ja kupiłem z Aliexpres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nie żebym się chwalił, ale mój kaszalot kładzie uszy po sobie sam z siebie, a przecież też jest z 2014 r. Wszystko więc wskazuje na to, że modele wyprodukowane od jesieni 2014 r. już mają tę funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ja mam czerwiec 2014 a to pech serio i ze nie mozna tego przez soft zmienic .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nie żebym się chwalił, ale mój kaszalot kładzie uszy po sobie sam z siebie, a przecież też jest z 2014 r. Wszystko więc wskazuje na to, że modele wyprodukowane od jesieni 2014 r. już mają tę funkcję. Ale mój model wyprodukowany w lutym ma coś,czego Twój wyprodukowany na jesieni nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A za to ja mogę podesłać Ci Jacku parę butelek oleju, które zostały mi po wymianach, a których mój QQ spałaszować nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Placki se usmaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Smakosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S. Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) jaki moduł, można to zmienić w ustawieniach komputera polecam film Edytowane 14 Lutego 2017 przez Piotr S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Można do włączyć w modelach w których ta opcja jest dostępna. Tam gdzie nie ma takiej opcji potrzeby jest ów moduł. Edytowane 14 Lutego 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S. Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 moduł ? film na 6 minut 55 sekund mam samochód z 2014 r. i u mnie można to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Przeczytaj jeszcze raz co napisałem Ze zrozumieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Piotr,ja mam z 2014 i nie mam tej funkcji...Gdyby tak było jak piszesz to chinole nie robili by modułów,...a ja takowy posiadam,tylko nie mam czasu i za zimno by się bawić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_13 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam. Niestety automatyczne składanie lusterek nie jest zależne od roku produkcji, ale od wersji wyposażenia. Ja odbierałem 26.01,2017 Acente i tej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Niestety automatyczne składanie lusterek nie jest zależne od roku produkcji, ale od wersji wyposażenia. Ja odbierałem 26.01,2017 Acente i tej nie ma. I tutaj się mylisz. Oczywiście od wyposażenia i od roku produkcji - a tak na prawdę od roku modelowego. Kolega, który ma auto z roku produkcji 2014 (i jest ustawienie w kompie) najprawdopodobniej ma Teknę i rok modelowy 2015. Rok modelowy z reguły zaczyna się produkcją aut na kolejny rok po małych zmianach i z reguły po wakacjach w fabryce - ale jeszcze w roku poprzednim (tutaj w roku 2014). Edytowane 14 Lutego 2017 przez mattk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_13 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 I tutaj się mylisz. Oczywiście od wyposażenia i od roku produkcji - a tak na prawdę od roku modelowego. Kolega, który ma auto z roku produkcji 2014 (i jest ustawienie w kompie) najprawdopodobniej ma Teknę i rok modelowy 2015. Rok modelowy z reguły zaczyna się produkcją aut na kolejny rok po małych zmianach i z reguły po wakacjach w fabryce - ale jeszcze w roku poprzednim (tutaj w roku 2014). Ja mogę się mylić, ale pracownicy salonu??. Mój QQ to Acenta z 2016 (końcówka roku) odbierany w Styczniu tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja mogę się mylić, ale pracownicy salonu??. Mój QQ to Acenta z 2016 (końcówka roku) odbierany w Styczniu tego roku Ja nie powiedziałem, że ty się mylisz. Być może Accenta tego w ogóle nie ma. Ja tylko mówię o koledze z modelem z roku produkcji 2014. Ewidentnie w Teknie w pierwszym roku modelowym (podkreślam: modelowym) nie było automatycznego składania lusterek - tylko z przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dobra,jedni mają inni nie mają ,jeszcze inni chcieliby mieć,a Nissan i tak robi jak chce.Zmienia specyfikacje jak rękawiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S. Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja mam model acenta prod.marzec 2014 . Tak przynajmiej jest w karcie pojazdu .1 rejestracja 11.2014. Nam do was jeszcze pytanie czy opłaca się dokupić dodatkową gwarancję ? U mnie było parę usterek. Wymiana cieknącej chłodnicy klimatyzacji 7.2015 . Wymiana łożyska w przednim prawym kole bo huczało . Tak się zastanawiam mam jeszcze czas do listopada ale chyba dokupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja mam model acenta prod.marzec 2014 . Tak przynajmiej jest w karcie pojazdu .1 rejestracja 11.2014. Nam do was jeszcze pytanie czy opłaca się dokupić dodatkową gwarancję ? U mnie było parę usterek. Wymiana cieknącej chłodnicy klimatyzacji 7.2015 . Wymiana łożyska w przednim prawym kole bo huczało . Tak się zastanawiam mam jeszcze czas do listopada ale chyba dokupię. Poddaję się zatem. Warto by z ciekawości sprawdzić, czy modelowo nie jest to już rok 2015. Albo masz szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja mam model acenta prod.marzec 2014 . Tak przynajmiej jest w karcie pojazdu .1 rejestracja 11.2014. Nam do was jeszcze pytanie czy opłaca się dokupić dodatkową gwarancję ? U mnie było parę usterek. Wymiana cieknącej chłodnicy klimatyzacji 7.2015 . Wymiana łożyska w przednim prawym kole bo huczało . Tak się zastanawiam mam jeszcze czas do listopada ale chyba dokupię. Ja mam Acentę prod I 2014 inie ma.Wychodzi na to,że albo miałeś szczęście,albo już coś zmienili.Co do dodatkowej gwarancji,też będę wykupywał.Czy orientowałeś się już w cenach? Obecnie śpiewają 1950zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja nie powiedziałem, że ty się mylisz. Być może Accenta tego w ogóle nie ma. Ja tylko mówię o koledze z modelem z roku produkcji 2014. Ewidentnie w Teknie w pierwszym roku modelowym (podkreślam: modelowym) nie było automatycznego składania lusterek - tylko z przycisku. masz 100% racji Acenta tej opcji nie ma bez względu na rok produkcji Opcja ta tj ustawinie z komputera weszło jak się nie mylę pod koniec 2014 ( ale ręki sobie uciąć nie dam ) od wersji ( wówczas ) N-Tec tak samo jak regulacja wysokości fotela pasażera ( ale ta opcja już od wersji Acenta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi