Marcin_1998 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Co do dodatkowej gwarancji,też będę wykupywał.Czy orientowałeś się już w cenach? Obecnie śpiewają 1950zł. A do którego momentu można to wykupić? To jest gwarancja Nissana, czy produkt jakieś ubezpieczalni? N-Tec 2015 ma opcję automatyczne składane lusterka. Edytowane 15 Lutego 2017 przez Marcin_1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dodatkowa gwarancje można dokupić przed wygaśnięciem fabrycznej a pakiet przeglądów chyba przed pierwszym przeglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 A do którego momentu można to wykupić? To jest gwarancja Nissana, czy produkt jakieś ubezpieczalni? N-Tec 2015 ma opcję automatyczne składane lusterka. Będę dopłacał w czasie ostatniego przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ubezpieczenie na dodatkowe 2 lata można wykupić nie później, niż miesiąc przed upływem gwarancji. U mnie zdało egzamin celująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 A ja takowe dostałem gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ubezpieczenie na dodatkowe 2 lata można wykupić nie później, niż miesiąc przed upływem gwarancji. U mnie zdało egzamin celująco Czy dodatkowa gwarancja obejmuje wszystko ? Czy tez jest to forma ubezpieczenia od grubszej awarii ? Podczas normalnej gwarancji mogłem podjechac do serwisu bo np. coś skrzypi w desce rozdzielczej. Podejrzewam, że gdybym chciał zgłosić taką pierdołę już na rozszerzonej gwarancji to spuszczą mnie na drzewo lub każą zapłacić za ich czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Tomi_St na tej stronie znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, klikając na czerwone odnośniki dotyczące plików pdf http://www.nissan.japanmotors.pl/p/serwis/rozszerzona-gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ubezpieczenie na dodatkowe 2 lata można wykupić nie później, niż miesiąc przed upływem gwarancji. U mnie zdało egzamin celująco Maniolo,właśnie opłaciłem przedłużenie na następne dwa lata,a gwarancja kończyła się za 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A niechby spróbowali Tobie nie przedłużyć A na serio, ja o zapisie z warunków, a nie z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mam zamiar ich jeszcze pognębić...nie wszystko jest dokończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) W dniu 16.01.2017 o 11:05, JACKO29 napisał: Ileven,mnie też powiedzieli ,że nie mam możliwości wgrania tej opcji..ale możesz kupić sobie moduł zamykania ...notabene też go mam inie mam czasu się nim zająć jak i modułem do domykania szyb Sorry moze za odgrzewanie kotletów ale czy moglbys zrobic zdjecie modulu lub rzucic link do starej aukcji lub info jak tego szukac u chinoli? Pytam, poniewaz moje autko (jakas opcja PREMIER) ow opcji w menu tez nie posiada. Edytowane 9 Września 2019 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 5 godzin temu, Piter napisał: Sorry moze za odgrzewanie kotletów ale czy moglbys zrobic zdjecie modulu lub rzucic link do starej aukcji lub info jak tego szukac u chinoli? Pytam, poniewaz moje autko (jakas opcja PREMIER) ow opcji w menu tez nie posiada. https://pl.aliexpress.com/item/32243152084.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0foEHjUP Ja tutaj kupowałem ale jeszcze nie montowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 https://pl.aliexpress.com/item/32243152084.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0foEHjUP Ja tutaj kupowałem ale jeszcze nie montowałemSuper, dzieki. Widze, ze chyba obedzie sie bez ciecia kabli. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Bez cięcia się obejdzie,ale spinki i tak muszą naciąć kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kupiłem na ali ( https://pl.aliexpress.com/item/32749200311.html) zestaw: domykanie szyb i automatyczne składanie lusterek ( Nissan rocznik 2014 nawet tekna nie miał modułu automatycznego składania lusterek po zamknięciu auta. Późniejsze wersje już to miały ) Szukałem opinii i schematów na różnych forach (dużo pomocy od przyjaciół z forum Rosji ) zainstalowałem moduł. Na samym początku miałem problem , przyciski działały na odwrót. Okazało się że podczas produkcji modułu Chińczycy pomylili przewody. Następnie podczas otwierania szyby od strony kierowcy otwierała się szyba od pasażera. Ale po kilku godzinach zabawy mogę stwierdzić że to działa. Gdy wszystkie szyby są otwarte i jak nacisnę przycisk zamykanie ( pilot lub klamka ) Lusterka się składają i zamykają się szyby. Kolejne opcje jakie można wykorzystać będzie opisane po niżej ( język angielski ) 1. Window closing: window will close automatically when car locking(two front window close together firstly then behind two windows) Window opening: window will open automatically when car unlocking( press remote unlock-lock-unlock or unlock-unlock-lock/ unlock-lock-lock to open windows), Two front windows will open together firstly then behind two windows 2. Mirror folding: Please press remote lock button, then mirror will close automatically Mirror opening: Please put key into ACC on, then mirror will open automatically 3. Window opening stopped (Press lock button during window closing, then windows will stop) 4. Roll down a gap: Press remote unlock-lock-unlock-lock within 5 seconds, windows will roll down around 3-5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 9.09.2019 o 22:19, tz1609 napisał: 61,65 zł 21%OFF | Samochód Auto lusterko boczne składane moduł dla Qashqai (2014-2016) automatyczne lustro składane zestaw kontrolny darmowa wysyłkahttps://a.aliexpress.com/Sf8bjy11Z Ja tutaj kupowałem ale jeszcze nie montowałem Ciekawe czy to to samo w kablach widze ze troche mniej tego mam. Moze lepiej kupie to co Ty masz :-) Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 10 minut temu, Piter napisał: Z tego co widzę masz tylko moduł do lusterek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi