ileven Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 kolejny temat, od czasu do czasu za cholere nie moge wyczaic co jest powodem tego i servis narazie tez nie czasami po odpaleniu samochodu nie gasnie mi kontrolka imobilaizera (autko i kluczyk w srodku na czerwono) samochod pali jedzi nie ma problemow itd ale wku mnie to mega bo nie wiem co jest powodem ze to sie swieci. raz odpali i nie ma tego raz odpali i jest , robie male testy i np jak odpale i nie gasnie ta kontrolka wychodze wkladam kluczyk do drzwi zamykam i otwieram auto recznie i odpalam kluczyk nie swieci ale to pewnie przypadek, myslalem ze to moze polaczone z moimi problemami z odpalaniem ale po wymianie aku , modulu od grzania swiec i samych swiec. Baterie w pilotach tez wymienilem - ale dalej to samo .. bede cisnal serwis o to ale moze ktos cos wie w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morette Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A czy samochód ma alarm niefabryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ma alarm cobra zamontowany przez serwis i tam kupiony.. update moze komuś sie przydac , diagnoza wykazała problem z BCM (body computer module ) , wymienili i po temacie , mam wrazenie jakby czujniki lepiej zaczęły pracowac , bardziej precyzyjnie ( nie wariuja ) ale moze to byc poprostu wrażenie gdyz trochę zajęła wymiana tego modulu i nie jeździłem swoim autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.