pater Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Panowie w którym miejscu znajduje się przekaźnik pompy paliwa?Padła mi prawdopodobnie pompa paliwa bo nie słychać jej po zapłonie i almerka nie chce zapalić,ale może wina przekaźnika?tylko nie wiem gdzie go szukać w instrukcji tez nie mogę znaleźć. Proszę pomóżcie Nissan Almera I (N15) GA16DE 1.6SLX 90km Lift 1999r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 POD MASKĄ go nie znalażłeś ? powinien być opisany chyba że macie zbiorczy najprościej jest sprawdzić napięcie już na samej pompie paliwa . ew jak znajdziesz sam przekaźnik to sponasz grube przewody opisane jaki 30 i 87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pater Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pod maską są przekaźniki,ale który to jest to nie mam pojęcia i jak jest opisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Napisz jakie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.