andnat Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam, co warto wykręcić z sunnego? Wyjąłem pompę, alternator, rozrusznik, chłodnicę, lampy przednie, maskę przednią, szyby i zamki. Planuję wyjąć całą instalację elektryczną. Szkoda sprzętu, ale blacharka... Czy Waszym zdaniem warto bawić się w demontaż? Znajdę wśród Was nabywców na te części, lub brakujące drobiazgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A auto zlomujesz za zaświadczenie czy masz już wyrejestrowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andnat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Samochód aby wyrejestrować trzeba mieć papier, więc udam się na stację demontażu. Zastanawiam się nad skrzynią biegów, w pełni sprawna. Tak w ogóle to szkoda mi tego auta, jednak nakłady jakie trzeba ponieść na naprawę, ubezpieczenie, stan tech., a jeździłby od święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A wiesz, że za niedowage auta się płaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andnat Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 wiem, że się dopłaca, jednak wrzucę dwa stare silniki do środka i może być nadwaga ...poza tym zawsze można zabrać samochód i próbować przekazać gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.