GoDLike Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam Zamierzam założyć osłone pod silnik tylko nie wiem jakie sruby sa mi potrzebne :/ wie ktos gdzie moge takie dostać lub jakie kupic ? QQ 2012 1.5 dCi Dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Śruby masz z przodu pod zderzakiem (nie pamiętam dokładnie chyba 4 z nakrętką) i pod silnikiem po L i P stronie chyba po dwie, ale są one inne niż te z przodu (większe i bez nakrętki). Poza tym potrzebujesz ok 8 spinek z tego co pamiętam. Poszukaj w katalogu online co potrzeba i zamów w ASO (spinki dostaniesz na allegro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makosg Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 A czy ktoś wymieniał dolne osłony w Qashqai+2 2009r 2.0 Benzyna 2W ? Zakupiłam nowe, ale nie wiem jakie śruby i ile ich potrzebuje? Zaślepki wiem, tylko nie do końca też ile. Stara osłona po sprzedającym jest "połatana", więc nie mam co porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 dolne osłony ? a to są jakieś górne pod silnikiem ? obstawiam, że w Pb/ON są takie same. poszukaj tu https://partsouq.com/en/catalog/nissan/category/EL/JJ10E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makosg Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A czemu górne pod? Z tego co wiem to w ON jest jedna większa osłona . Edit. W ASO powiedzieli, że potrzebnych do tego auta jest 6 śrub i 5 klipsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.