Marek.Sylt Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec "witam wszystkich " Do rzeczy , kupilem primere p12 2006 r. Jest to moja pierwsza przygoda z Nissanem.mam kilka pytan ,czy to normalne ze po każdym odpaleniu silnika na monitorze pojawia sie komunikat o wyborze języka ,druga sprawa to czy plyta z nawigacją powinna byc caly czas w napedzie dvd i na koniec zmiana jezyka na angielski czy to mocno skamplikowane zadanie ,obecnie mam do wyboru niemiecki i francuski .Dziekuje z góry za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nieee to nie ejst normalne że pyta cały czas o język coś musi być nie tak, a sprawdzałeś w ustawieniach czy możesz zmienić na angielski ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.Sylt Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nie mogę zmienić,dostepne mam tylko niemiecki i francuski .Jak ustawiam na niemiecki to i tak na kazdym razem pyta o jezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTi18 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Automatycznie włącza się nawigacja, da sie to wyłączyć wybierz Setting > Display > Audio & Climate Control Dual Display Teraz po odpaleniu zawsze będzie widoczny ekran radia i nawiewu. Jak naciśniesz przycisk "Map" to wróci do ustawień i będzie startować nawigacja i pytać się o wybór języka. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.Sylt Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dzieki KoTi18 ,teraz jeszcze czy ktos ogarnial wgranie angielskiego do menu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 aby wgrać inny język musisz mieć płytę serwisową była na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.Sylt Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dzięki michaell ,dobrze powiedziałeś."była", linki wygasły.ktoś,coś ? Dzięki michaell ,dobrze powiedziałeś."była", linki wygasły.ktoś,coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekborixon12 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam wszystkich posiadaczy nissana. pytanie do Was czy wiadomo cos o nawigacji do P12. bo szukalem na allegro chociazby i tam nie ma. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.