GRZECH0TNIK PL Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Właśnie wróciłem z zimowego urlopu.Qashqai parkował na dworze. Sobota , niedziela i akumulator do ładowania. Jak już ruszyłem to każdy ruch kierownicy wydawała zgrzyty jakby drut stalowy darł po plastiku,, hm może mróz ale po nagrzaniu to samo , dopiero jazda 80km i coś ucichło. Następny dzień , słońce plus znowu zgrzyta jak diabli.Do tego doszło miganie kontrolek, śnieg gładko a tu zero ABS, nie czyta znaków , tylne koło bez odczyty ciśnienia , jazda po pagórkach był z atrakcjami. I tak 3 ostatnie dni. Wybieram się do serwisu w Chorzowie - ciekaw jestem co oni z tym zrobią bo Gliwice , Zabrze w październiku z kontrolkami nic .. tylko kasacja pamięci.Słyszałeś już o takich dolegliwościach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 kontrolki.jpg Właśnie wróciłem z zimowego urlopu. Qashqai parkował na dworze. Sobota , niedziela i akumulator do ładowania. Jak już ruszyłem to każdy ruch kierownicy wydawała zgrzyty jakby drut stalowy darł po plastiku,, hm może mróz ale po nagrzaniu to samo , dopiero jazda 80km i coś ucichło. Następny dzień , słońce plus znowu zgrzyta jak diabli. Do tego doszło miganie kontrolek, śnieg gładko a tu zero ABS, nie czyta znaków , tylne koło bez odczyty ciśnienia , jazda po pagórkach był z atrakcjami. I tak 3 ostatnie dni. Wybieram się do serwisu w Chorzowie - ciekaw jestem co oni z tym zrobią bo Gliwice , Zabrze w październiku z kontrolkami nic .. tylko kasacja pamięci. Słyszałeś już o takich dolegliwościach ? Stawiam na aku. Jest słaby i wyskakują błędy. Miałem to samo. U mnie wymienili na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Stawiam na aku. Jest słaby i wyskakują błędy. Miałem to samo. U mnie wymienili na nowy. Kurcze a może tak ! Dwa razy stało się to przy zdjęciu nogi z gazu i turlaniu się 50-60 kmh. mam wizytę w Chorzowie 27.01. no i wymienili akumulator na nowy , oby to była przyczyna zapalania się kontrolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmamot Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A tak a propo kontrolek . Czy są to zwykłe żarówki czy już diody LED ? Mam nadzieję że ta druga opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.