GRZECH0TNIK PL Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Właśnie wróciłem z zimowego urlopu.Qashqai parkował na dworze. Sobota , niedziela i akumulator do ładowania. Jak już ruszyłem to każdy ruch kierownicy wydawała zgrzyty jakby drut stalowy darł po plastiku,, hm może mróz ale po nagrzaniu to samo , dopiero jazda 80km i coś ucichło. Następny dzień , słońce plus znowu zgrzyta jak diabli.Do tego doszło miganie kontrolek, śnieg gładko a tu zero ABS, nie czyta znaków , tylne koło bez odczyty ciśnienia , jazda po pagórkach był z atrakcjami. I tak 3 ostatnie dni. Wybieram się do serwisu w Chorzowie - ciekaw jestem co oni z tym zrobią bo Gliwice , Zabrze w październiku z kontrolkami nic .. tylko kasacja pamięci.Słyszałeś już o takich dolegliwościach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 W dniu 23.01.2017 o 20:16, GRZECH0TNIK PL napisał: kontrolki.jpg Właśnie wróciłem z zimowego urlopu. Qashqai parkował na dworze. Sobota , niedziela i akumulator do ładowania. Jak już ruszyłem to każdy ruch kierownicy wydawała zgrzyty jakby drut stalowy darł po plastiku,, hm może mróz ale po nagrzaniu to samo , dopiero jazda 80km i coś ucichło. Następny dzień , słońce plus znowu zgrzyta jak diabli. Do tego doszło miganie kontrolek, śnieg gładko a tu zero ABS, nie czyta znaków , tylne koło bez odczyty ciśnienia , jazda po pagórkach był z atrakcjami. I tak 3 ostatnie dni. Wybieram się do serwisu w Chorzowie - ciekaw jestem co oni z tym zrobią bo Gliwice , Zabrze w październiku z kontrolkami nic .. tylko kasacja pamięci. Słyszałeś już o takich dolegliwościach ? Stawiam na aku. Jest słaby i wyskakują błędy. Miałem to samo. U mnie wymienili na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 W dniu 24.01.2017 o 13:05, Marcin_1998 napisał: Stawiam na aku. Jest słaby i wyskakują błędy. Miałem to samo. U mnie wymienili na nowy. Kurcze a może tak ! Dwa razy stało się to przy zdjęciu nogi z gazu i turlaniu się 50-60 kmh. mam wizytę w Chorzowie 27.01. no i wymienili akumulator na nowy , oby to była przyczyna zapalania się kontrolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmamot Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A tak a propo kontrolek . Czy są to zwykłe żarówki czy już diody LED ? Mam nadzieję że ta druga opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.