dominokd Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam na forum.Koledzy czy w amera TINO 2.2 DI rok 2002 którą posiadam wymienia się olej w manualnej skrzyni biegów.Nie mogę odnależć żadnego spustu ani wlewu oleju.W książce serwisowej nic niema na ten temat.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 moja instrukcja podaje że od strony chłodnicy masz poziomy korek od sprawdzania poziomu i wlewania oleju. a do spuszczania to pod półosią krótką jest korek, albo od od strony silnika w okolicach jak wychodzi sterowanie do biegów - były 2 rodzaje skrzyń biegów u mnie na chomiku masz instrukcję do Tino: http://chomikuj.pl/marlos90/Nissan/Nissan+Service+Repair+Manuals/Almera interesuje Cię plik mt.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 almeie sie wymienia to tino raczej tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.