Sylwek93 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam mam problem odnosnie gdxie mozma znalezc polos do almery n15 2.0 gti benzyna szukam w necie znalezc nie moge w warsztacie tez obdzwonil wszystkie hurtownie i nie ma jesli ktos raczylby pomoc bylbhm bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Poza ASO nie kupisz. Jedynie dotaczana czyli albo na zamówienie albo tzw. regenerowana czyli dotaczana z już nałożonymi przegubami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 miałem podobny problem, kupiłem przerabiane, którą potrzebujesz może ori jeszcze gdzieś leży, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek93 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Lewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ok, młody wróci to poszuka, sama półoś?? czy z wewnętrznym przegubem?? zewnętrznego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek93 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Sama półoś lewa jakbys znalazl bede bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W N15 też są te fantastyczne tłumiki drgań na osiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.