dan95 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam mam taki problem w nissanie że źle pokazuje mi temperaturę na zewnątrz, np. jest na plusie a pokazuje mi np -25 , o co może chodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 a obejrzałeś czujnik czy nie jest uszkodzony mechanicznie? Jeżeli jest dobry to go wypnij na chwilę i ponownie wepnij i spróbuj skalibrować. Sposób kalibracji jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan95 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 A gdzie jest ten czujnik ? bo za bardzo nie mam pojecia gdzie sie on znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam mam taki problem w nissanie że źle pokazuje mi temperaturę na zewnątrz, np. jest na plusie a pokazuje mi np -25 , o co może chodzić ? jakie masz auto?? [T30] czy [N16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan95 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 jakie masz auto?? [T30] czy [N16] n16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 A gdzie jest ten czujnik ? bo za bardzo nie mam pojecia gdzie sie on znajduje ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/6390-n16-termometr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.